ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jorge explică de ce își lasă fiul să pretindă că e fetiță

Avatar

Publicat

pe

Un artist mai degrabă discret cu viața sa personală, Jorge a șocat pe toată lumea, în direct la televizor, explicând de ce își lasă fiul de patru ani să pretindă că e fetiță. Dezvăluirea vine în contextul în care a fost aspru criticat de fani exact pentru „îngăduința” de care dă dovadă față de copil.

Jorge, mai exact George Papagheorghe așa cum apare în actul de identitate, este un cântăreț român, dansator și prezentator de televiziune. A fost prezentator al showului România dansează, difuzat din 17 martie 2013 pe Antena 1. Acum e una din gazdele Masked Singer.

Săptămâna aceasta el a povestit la televizor că își dă fiul cu ojă pe unghii. Ba mai mult, îi cumpără păpuși, pentru că băiețelul vrea să se joace cu păpușile.

Recent internauții l-au criticat pe Jorge pentru permisivitatea sa față de copil, după ce acesta a postat imagini din vacanța petrecută cu familia la munte, în care fiul său apare cu ojă pe unghii. Alții însă au fost de acord că Jorge este „tatăl de care mulți ar avea nevoie”, i-au transmis mesaje de încurajare și i-au dat dreptate. Aceștia i-au transmis că-i admiră dedicația, răbdarea și iubirea pe care i le poartă fiului său David.

Micul David susține că este fetiță

Fiul lui Jorge se crede fetiță. Artistul a declarat care își dă fiul cu ojă și îi cumpără păpuși. Și spune că asta nu îl deranjează deloc. Micuțul David a insistat ca părintele să îl dea cu ojă dar și să-i cumpere o păpușă, a povestit acesta.

Advertisement

„Am crezut că în sfârșit a venit un bărbat în casă. Și, când colo, el se joacă cu păpușile și îmi cere să-l dau cu ojă. L-am dat o dată, de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau.

S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până când fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte”, a povestit Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Jorge mai are o fiică, din prima căsătorie, în vârstă de 11 ani.