ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Clipe cumplite în casa Gabrielei Cristea. Fiica ei, Victoria, nu se oprea din plans

Avatar

Publicat

pe

Au fost clipe cumplite în casa Gabrielei Cristea. Fiica vedetei, Victoria, nu se oprea din plâns. Ce s-a întâmplat, citiți în articolul de mai jos.

Gabriela Cristea, în stare de șoc. Fiica ei, Victoria, s-a lovit la cap în timp ce erau în direct, la TV

Au avut loc clipe cumplite în casa Gabrielei Cristea. Fiica prezentatoarei TV nu se mai oprea din plâns. De asemenea, Gabriela Cristea s-a speriat foarte tare în clipa în care fiica ei a izbucnit în plâns, neștiind ce se întâmplase. Micuța Victoria a început să plângă după ce s-a lovit la cap.

Este incredibil ce reacție a avut soțul Gbrielei Cristea, Tavi Clonda, când și-a văzut fiica plină de lacrimi.

Gabriela Cristea face emisiune din casa ei, de două ori pe săptămână

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au deschis larg ușile căminului lor de vis pentru a-i primi pe telespectatori în fiecare miercuri şi joi, începând cu orele 21:00, la Antena Stars.

Astfel, în fiecare seară, frumoasa prezentatoare TV și cântărețul îi surprind pe cei de acasă cu momente unice petrecute în sânul familiei lor, dar și cu problemele care se ivesc vrei nu vrei.

Gabriela Cristea a lăsat emisiunea și a sărit să își ajute fetița

Așa s-a întâmplat și în episodul de joi seară, când fiica cuplului, Victoria, s-a accidentat singură în casă. Neatentă, fetița s-a lovit la cap și a izbucnit imediat în lacrimi. Așa cum era normal, tati și mami au lăsat totul și au sărit să o ia în brațe.

Advertisement

”Off, mama, unde te-ai lovit? Zi lui mama! Spune-i lui mama unde te-ai lovit”, i-a spus Gabriela Cristea fiicei sale, potrivit spynews.ro.

Și Tavi Clonda a sărit să o ajute pe Victoria

La rândul lui, Tavi Clonda a reacționat și el și a luat-o pe micuța Victoria în brațe, încercând să o facă să se oprească din plâns. Speriată că fiica sa s-a lovit la căpușor, Gabriela Cristea a venit cu o soluție pentru a o calma. Astfel, Gabriea Cristea a încercat să-i pună fiicei ei pe lovitură o lingură rece, pentru a o liniști.

”Hai să pună mama lingura rece la cap! În frunte, mama! Gata, mama! Gata, gata”, îi spunea Gabriela Cristea fiicei sale în timp ce îi aplica lingura rece pe contuzie.

Tavi Clonda, despre proiectul în care s-au implicat

”Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit.

Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *