ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Diana Șoșoacă, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat în spital: ”Le-am zis doctorilor să facă orice”

Avatar

Publicat

pe

Diana Șoșoacă a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. Senatoarea a trecut printr-o adevărată dramă, care a marcat-o pe viață. Ce i s-a întâmplat și cum e reușit să depășească momentele dificile?

Prin ce dramă a trecut Diana Șoșoacă

Senatorul AUR Diana Șoșoacă, în vârstă de 45 de ani, a povestit într-un interviu acordat pentru România Tv prin ce dramă a trecut la nașterea fiului ei. Ea a declarat că a fost la un pas de moarte când l-a adus pe lume pe fiul ei. Politicianul a fost asistat la naștere de mama sa, care este medic ginecolog, pentru a nu da vina pe nimeni în cazul în care s-ar fi întâmplat o tragedie.

„Mi s-a spus că ori mor eu, ori moare el. Au fost complicații mari. Medicii chiar m-au pus să aleg: Ori mori tu, ori moare copilul!. Fără discuție, nu mai puteam trăi dacă fiul meu ar fi pierit. Așa că le-am zis doctorilor să facă orice pentru a-l salva pe el. Mama mi-a zis că, dacă se întâmplă ceva, măcar să știu că a fost din mâna ei și să nu fac acuzații încoace și încolo. S-a întâmplat un miracol și am fost bine amândoi, și eu, și Andrei”, a declarat Șoșoacă pentru sursa precizată.

Diana Șoșoacă se află la al treilea mariaj

Diana Șoșoacă se află la a treia căsătorie. Ea a recunoscut că este o persoană foarte autoritară și „insuportabilă’, după cum declara chiar politicianul, în cadrul interviului acordat lui Ion Cristoiu. Actualul șot al senatoarei este de profesie chimist și a lucrat timp de 18 ani la Combinatul Oltchim.

Șoșoacă, care este de profesie avocat, a declarat că între ea și actualul soț a fost dragoste la prima vedere și ar fi fost cerută în căsătorie după două săptămâni.

„Mereu râd când văd ce glume se fac pe seama mea. Era una la care am râs foarte mult, zicea cineva pe internet că atunci când îi este foarte greu să se gândească totuși că Diana Șoșoacă are un soț. Ne-am cunoscut acasă la un ziarist. Dezbăteam diverse teme legate de legislație și, la un moment dat, cineva l-a jignit, a folosit niște invective, iar eu i-am luat apărarea imediat”, a mai spus Șoșoacă.

Advertisement

Senatorul AUR a mai făcut declarații în ceea ce o privește. Ea s-a descris ca fiind o persoană foarte bună, însă, care nu suportă să vadă vreo încălcare a drepturilor și libertăților cetățenilor.

„Eu sunt pâinea lui Dumnezeu. Toate până când observ o încălcare de drepturi sau libertăți. Chiar mă întreba o jurnalistă, după ce am devenit parlamentar, dacă o să rămân la fel de vehementă. I-am zis că până atunci chiar am fost fată bună, de treabă. Chiar mă regăsesc foarte bine în descrierea Adrianei Bahmuțeanu, care mi-a spus doamna de fier a României”, s-a autocaracterizat Șoșoacă, conform sursei precizate anterior.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *