ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Eugen Tomac despre Viorel Botea: ”Să se vopsească în galben cât mai bine și să fie mulțumit de noua orientare. Eu regret că și-a anulat singur întreaga carieră”

Avatar

Publicat

pe

Eugen Tomac, președintele PMP, a fost prezent sâmbătă la Brăila, unde s-a întâlnit cu o parte din membrii partidului și cu noua conducere interimară, numită după plecarea fostului președinte, Viorel Botea, la AUR.

Întrebat dacă PMP va face demersurile necesare pentru ca Viorel botea să-și piardă mandatul de consilier județean obținut în 2020 pe listele PMP, Tomac a spus că în mod sigur acesta va fi exclus, pentru că a luat act de decizia lui Botea de a se înscrie în noul PPDD, pentru că din punctul său de vedere AUR nu este altceva decât un PPDD rebranduit.

”Este păcat că ales să-și anuleze toată cariera printr-o asociere rușinoasă, din punctul meu de vedere, dar în viața politică orice este posibil. În mod clar trebuie să elibereze locul pentru că este al PMP, nu este o poziție adusă de acasă. Este o poziție obținută politic” a spus Eugen Tomac, referindu-se la Viorel Botea.

Cititi articolul integral aici.