ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Era barbat si a devenit femeie, dar asta nu a fost de ajuns! Acum vrea sa fie un personaj din desene animate! Uite cum si-a transformat corpul!

Cassandra Cass are 37 de ani si pana acum cativa ani era barbat, Roger era numele sau.

Avatar

Publicat

pe

Cassandra Cass are 37 de ani si pana acum cativa ani era barbat, Roger era numele sau.

Dornica sa scape din trupul care nu corespundea cu ce simte si vrea sa fie, s-a operat. Si-a facut operatie de schimbare de sex si multe alte interventii pentru a fi femeie in adevaratul sens al cuvantului. A dat 200 de mii de dolari pentru a arata asa cum arata acum. Dar este nemultumita.

Si-a propus sa devina varianta reala a personajului de desene animate Jessica Rabbit. Asa ca a mers la medici si le-a cerut sa ii scoata cateva coaste pentru o talie si mai subtire si care sa o faca sa semene din ce in ce mai mult cu tipa desenata in productia Disney.

Are probleme, nu poate respira asa cum trebuie din cauza nasului mult prea mic, insa refuza sa isi faca o rinoplastie pe motiv ca aceasta ar face-o sa semene mai putin cu roscata focoasa din desenele animate care i-au fascinat copilaria.

Din pacate pentru Cassandra Cas, medicii au refuzat sa ii scoata coastele, spunandu-i ca este prea periculos pentru ea sa faca o astfel de operatie.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *