ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cabral, la un pas de moarte! Ce a descoperit în propria casă, după ce s-a trezit în toiul nopții

Cabral, la un pas de moarte! Ce a descoperit în propria casă, după ce s-a trezit în toiul nopții

Avatar

Publicat

pe


Cabral, la un pas de moarte în propria sa casă. Acesta a avut parte de un eveniment care se putea termina tragic pentru el și familia sa. Ce a descoperit în propria casă, după ce s-a trezit în toiul nopții?


Cabral a fost la un pas de moarte


Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii concurs difuzată de PRO TV ”Ce spun Românii”, este una dintre cele mai carismatice prezențe de pe micul ecran. El avut parte de un incident nefericit chiar în propria sa casă. În anul 1998, a debutat în cariera artistică pe celebrul post de televiziune Antena 1, cu emisiunea ” Roata de Rezerva”.


Cu doi ani înainte acesta a jucat în filmul „Je ne marcherais jamais seul”, filmul fiind prezentat în anul 1997 la mai mare festival de filme cel de la Cannes. Din anul 1999 până în anul 2000, prezintă mai multe emisiuni în cadrul televiziunii Prima TV acestea fiind: Impact, Banc Show, Vara fără limite ș.a.m.d. Acesta, de curând, a avut parte de un eveniment neașteptat, care putea avea un deznodământ nefericit.


Ce a descoperit la el în casă?


Acesta a început să povestască pățania pe pagina sa de Facebook, pentru a afla și comunitatea de oameni pe care si-a facut-o de-a lungul timpului ce anume i s-a întâmplat.


„Era o dimineață liniștită în care eu dormeam, eram cam două dimineața si dintr-o dată îmi aud câinii mei mormăind. Nu mă trezesc complet dar devin lucid. După vreo două minute câinele meu, Tiara, începe brusc să urle. Prima dată cu câte o respirație ușoară după aceea începe să larte încontinu. Ceilalți doi câini Mayra și Maki mârâiau și lătrau în continuare.

Desigur am sărit din pat, a postat el pe Facebook. Mă duc ușor și că să deschid ușa, începând să simt un miros ușor de fum care venea dinspre living. Mă întorc din cameră pentru a îmi lua telefonul, plec iarăși și găsesc pe hol un extintor dintre cele opt pe care le am, îl iau în mână, mă duc spre living și descopăr cu stupoare sursa mirosului de fum era un adaptor băgat în priză de acesta pentru a își încărca un dispozitiv.
Cabral Ibacka

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *