ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bunicul unei vedete, furat de la morgă! E ireal unde a fost dus trupul și ce s-a întâmplat, de fapt, cu el

O tradiție horror și neobișnuită i-a lăsat mască pe fanii unei actrițe de peste Ocean!

Avatar

Publicat

pe

O tradiție horror și neobișnuită i-a lăsat mască pe fanii unei actrițe de peste Ocean! Astfel, actrița Drew Berrymore și-a scandalizat fanii după ce a aceasta a făcut câteva declarații.


Bunicul unei vedete, furat de la morgă!


Vedeta a povestit despre furtul cadavrului bunicului său chiar de la morgă, susținând chiar că nu i se pare nimic în neregulă cu asta, ba chiar și-ar dori ca ei să i se întâmple la fel.
Drew Berrymore a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune unde a primit mai multe întrebări. De asemenea, aceasta a fost întrebată și despre tradiția neobișnuită din familia sa, potrivit căreia, cei morți sunt ”furați” pentru a mai participa pentru ultima dată la o petrecere. Iar răspunsul actriței i-a stupefiat pe toți.

Aceasta a menționat că o ultimă celebrare alături de cel mort este un gest foarte frumos și demn de apreciat. De altfel, zvonurile legate de furtul cadavrului lui John Berrymore, bunicul actriței, au pornit de la aceste discuții, în urma cărora vedeta a dat declarații șocante.

La fel vrea să se procedeze și cu ea


Astfel, ea a confirmat că cadavrul bunicului ei a fost furat de la morgă de către prietenii lui, Errol Flynn, WC Fields și poetul Sadakichi Hartman. El a fost dus la o partidă de poker, petercând o ultimă seară petrecută împreună.


„Chiar asta au făcut! Şi, mai mult de-atât, sper ca pritenii mei să facă la fel cu mine! Atitudinea lor e de lăudat! Oamenii s-au pregătit pentru o ultimă petrecere împreună, ce e în neregulă cu asta? Ştiu că moartea generează multă tristeţe şi înţeleg perfect lucrul acesta, doar că eu n-aş avea nicio problemă dacă toţi cei prezenţi la morgă sau la înmormântări ar fi fericiţi, ar da o ultimă petrecere în cinstea celui pierdut. Sincer, eu asta aş prefera în ceea ce mă priveşte”, a declarat Drew Berrymore.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *