ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cadou pentru fani. Justin Bieber oferă o sumă imensă la aniversarea căsătoriei

El și Hailey celebrează aniversarea nunții lor, în timp ce promite să-și pună „fata dulce” pe primul loc, toată viața.

Avatar

Publicat

pe

„Sunt atât de norocos să fiu soțul TĂU!”. Justin Bieber nu mai poate de atâta iubire. El și Hailey celebrează aniversarea nunții lor, în timp ce promite să-și pună „fata dulce” pe primul loc, toată viața.


Justin Bieber și soția sa Hailey au sărbătorit, miercuri, aniversarea nunții, împărtășind emoțiile pe care le trăiesc cu fanii lor de pe Instagram. Cântărețul și modelul au postat uimitoare fotografii alb-negru din timpul nunții lor strălucitoare. Replicile celor doi sunt total emoționante. El spune că e „norocos” să fie soțul frumuseții, fata își dorește să poată retrăi ziua nunții lor.

Cuplul s-a căsătorit pentru prima dată la o instanță din New York, pe 13 septembrie 2018. Apoi, pe 20 septembrie 2019, au avut o nuntă mare la Montage Palmetto Bluff, o stațiune de lux pe malul apei, în Carolina de Sud.


Iată ce a scris Justin: „Hailey Bieber. Sunt atât de norocos că sunt soțul TĂU! Mă înveți atât de mult în fiecare zi și mă faci un om mai bun”.


Hailey arată năucitor în rochia de mireasă unicat concepută de Virgil Abloh, din dantelă delicată decorată cu perle. Creația elegantă, este tăiată cu un decolteu pe umăr, are spatele adânc și fustă în coadă de pește. Pe rochie sunt brodate cuvintele „Până când moartea ne va despărți”.

„Inima mea este să îți permit să îți realizezi toate visele cele mai sălbatice!”, a mai spus artistul, adăugând: „Promit să te pun întotdeauna pe primul loc, să conduci cu răbdare și bunătate!! La mulți ani frumoasa mea fată dulce”. Blonda, a replicat: „Acum 1 an am avut cea mai bună nuntă. Mi-aș dori să pot trăi această zi mereu”.

Advertisement


Justin Bieber e gata să doneze 250.000 de dolari celor săraci


Cu atâtea emoții în suflet, Bieber și Chance the Rapper au anunțat că acordă 250.000 de dolari fanilor care au nevoie, ca să marcheze colaborarea lor pentru piesa „Holy”, care a ajuns pe primul loc în topul iTunes, ajutându-i astfel pe cei afectați de „aceste vremuri grele”. Cele două vedete i-au îndemnat pe cei care caută asistență financiară să-și spună poveștile pe social media.

Justin și Chance au distribuit postări identice pe conturile lor de Twitter și Instagram pe care scria: „Vă mulțumim pentru dragostea pentru „Holy”. Suntem parteneri cu aplicația Cash pentru a oferi astăzi un total de 250.000 de dolari celor afectați de aceste vremuri grele”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *