ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bianca Drăgușanu se teme pentru sarcină? Merge des la un spital privat

Avatar

Publicat

pe

Însărcinată sau nu, bianca drăgușanu are o legătură destul de strânsă cu medicul ginecolog pe care, potrivit unor martori oculari, l-a vizitat chiar în prima zi a acestei săptămâni pentru un nou consult. Deși neagă, apropiații susțin că ar fi însărcinată în luna a cincea.

Martori oculari au mărturisit pentru „ring” că blonda și victor slav au mers, luni, la medicul ginecolog de la spitalul regina maria, unde fie își supraveghează sarcina, fie face tratamente pentru a rămâne însărcinată. „era însoțită de victor slav și cum au venit au intrat în cabinet, unde au petrecut aproximativ 30 de minute”, ne-au mărturisit sursele.

De acolo, bianca a plecat rapid, atentă să nu fie remarcată de cei care își așteptau rândul. În ciuda insistențelor, până la închiderea ediției, bianca drăgușanu nu a putut fi contactată.

„Am făcut diabet pe sistem nervos”

Potrivit presei, bianca drăgușanu ar fi aflat că este însărcinată în urma unei vacanțe în mexic. Din dorința de a nu se confrunta cu probleme, ea s-a supus tuturor analizelor menite să evalueze evoluția sarcinii și starea viitorului copil. Este cunoscut faptul că roșcata s-a plâns în repetate rânduri de problemele sale de sănătate, diabetul fiind cel mai problematic în sarcină. “eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin un regim alimentar strict”, declara bianca drăgușanu în urmă cu câțiva ani.

Își pune în pericol viața

Surse medicale sunt de părere că diabetul în sarcină crește riscul unor complicații: “prezența unei glicemii mărite în timpul sarcinii crește riscul apariției anumitor complicații atât la mamă, cât și la făt. Viitoarea mămică are predispoziție crescută la infecții genito-urinare, naștere prematură sau travaliu prelungit. Riscurile în cazul fătului sunt avort spontan în primele luni de sarcină, moarte intrauterină, diverse malformații cardiace, neurologice și renale, risc de a face diabet în timpul vieții, hipoglicemii severe în perioada neonatală ce pot determina sechele neurologice importante”.

Atac la adresa rocsanei marcu

Bun prieten al biancăi drăgușanu, prezentatorul emisiunii „star matinal”, de la antena stars, răzvan botezatu, a fost întrebat, azi-dimineață (n.r.marți), de colega de emisiune rocsana marcu dacă bianca este sau nu însărcinată. La scurt timp, site-urile mondene postau atacul biancăi la adresa rocsanei: “cine mă poate lămuri ce înseamnă această atitudine «profi» a acestei penibile prezentatoare?

Advertisement

Are niște probleme grave sau mi se pare mie că e încă «toată tumefiată» din cauza liposucției recente nereușite?”, ar fi scris blonda pe contul său de facebook. Postarea nu a mai fost de găsit și nici nu a recunoscut atacul la adresa rocsanei marcu.

Se ocupă de afacerea cu haine

Prezentă până nu de mult pe primele pagini ale tabloidelor, bianca drăgușanu s-a împăcat cu victor slav, bărbatul cu care s-a căsătorit, și pozează acum în familistă convinsă și femeie de carieră. A renunțat să își mai „vândă” viața în urma expunerii și este foarte atentă la bunul mers al afacerii cu haine. Ea a fost prezentă în calitate de expozant, la sfârșitul lunii, la cel mai mare târg de nunți din românia, ghidul miresei. La atelierul situat în zona dorobanților, bianca merge zilnic pentru a se ocupa îndeaproape de comenzi.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *