ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Băutura care face minuni împotriva unei boli fatale. Două legume și un fruct pe care trebuie să le folosești

Băutura care face minuni împotriva unei boli fatale. Două legume și un fruct pe care trebuie să le folosești

Avatar

Publicat

pe

Din două legume și un fruct se face o băutură miraculoasă care poate face minuni împotriva unei boli fatale cum este cancerul. Această băutură ar trebui să fie consumată de către toți românii. Băutura se face din sfeclă, morcovi și mere.

Băutura minune împotriva unei boli fatale. Se prepară din două legume și un fruct

Mulți sunt reticenți când vine vorba de consuma sfeclă roșie crudă sub formă de suc, însă acesta are proprietăți incredibile și este foarte benefic pentru organismul uman. Sucul de sfeclă roșie, combinat cu cel de mere și morcovi este foarte benefic pentru organism la nivel energetic si nutritiv și datorită valențelor sale curative.

S-ar putea spune că este o perfuzie de energie, enzime, substanțe antioxidante și alți nutrienți din plante, direct în celule. Specialiștii recomandă ca sucul să fie făcut în casă, proaspăt. Băutura este eficientă în păstrarea sănătății organelor, în special a celor responsabile cu detoxifierea, ficatul si rinichii.

Băutura care face minuni împotriva unei boli fatale. Două legume și un fruct pe care trebuie să le folosești

Protejează inima

De asemenea, sucul de sfeclă, morcovi și mere mentine sanatatea inimii si a sistemului circulator, datorita carotenilor din sfecla si morcovi. În plus, carotenii reduc nivelul colesterolului, echilibreaza tensiunea si protejeaza organismul de bolile coronariene.

Datorita efectelor detoxifiante ajuta la curatarea acneii si a cosurilor, si intarzie aparitia ridurilor. Atunci cand nivelul toxinelor este prea mare pentru ficat, acesta antreneaza si pielea, urmatorul mare organ cu rol in detoxifiere.

Advertisement

Băutura este aliatul bolnavilor de cancer

Cosurile, acneea, petele maronii din jurul ochilor și durerile de capsunt semnale ca ficatul este sub presiunea toxinelor. Băutura care poate fi numită chiar magică mentine sanatatea sistemului digestiv – protejeaza stomacul de ulcer, si reducere riscul constipatiei, datorita fibrelor din mere si sfecla rosie.

Nu în ultimul rând, sucul proaspat de sfecla, morcov si mar este un aliat pentru bolnavii de cancer. Acesta inhibă dezvoltarea celulelor canceroase. De asemenea, poate ajuta la scaderea in greutate, pentru ca este un suc foarte satios datorita fibrelor pe care le contine, si ofera maxim de energie pentru o cantitate mica de calorii. Are și efecte anti-inflamatorii.

Ingredientele necesare pentru suc de sfeclă, morcovi și mere (pentru 2 persoane)

  • 3 morcovi mari sau 4 morcovi mici
  • 1 sfeclă rosie medie
  • 1 mar mare sau doua mai micute, din piata

Sucul se consumă cu o oră înainte de micul dejun, pe stomacul gol.