ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Au apărut primele imagini din  House of Gucci

Asasinarea ultimului Gucci care a condus celebra casă de modă omonimă a devenit subiect de film, iar noutăți din timpul filmărilor sunt așteptate cu sufletul la gură de fani.

Avatar

Publicat

pe

Asasinarea ultimului Gucci care a condus celebra casă de modă omonimă a devenit subiect de film, iar noutăți din timpul filmărilor sunt așteptate cu sufletul la gură de fani.

Distribuția pentru care a optat Ridley Scott e remarcabilă. Azi au apărut și primele imagini din film. Au apărut primele imagini din House of Gucci. Lady Gaga și Adam Driver pozează în personajele pe care le interpretează în noua producție regizată de Ridley Scott.


Gaga, în vârstă de 34, alături Adam apar într-o imagine alpină, încărcată de zăpada, ca cuplu. Adam îl interpretează pe Maurizio Gucci, iar Gaga o interpretează pe fosta sa soție, Patrizia Reggiani, cea care a fost condamnată pentru că a plătit un asasin, în 1995, pentru a-l executa pe soțul ei.

Este cunoscut că Gaga își exprimă frecvent mândria pentru moștenirea ei italiană. Ea a distribuit imaginea și a scris alături: „Signore e Signora Gucci #HouseOfGucci”.


Povestea Gucci merita să fie spusă într-un film


Patrizia Reggiani s-a căsătorit cu Maurizio Gucci în 1972. Cuplul a trăit un stil de viață senzațional în mijlocul unui cerc social select care o includea chiar și pe Jacqueline Onassis. Aceasta era o fană declarată a ținutelor Gucci. Patrizia i-a dăruit lui Maurizio două fiice – Alessandra și Allegra. În 1985 cuplul s-a separat, iar Maurizio a început o relație cu o altă femeie. Divorțul celor doi devine oficial în 1991.

Într-un interviu pentru Guardian, în urmă cu câțiva ani, Patrizia a discutat despre problemele lor conjugale. Ea a arătat abilitatea slabă a soțului ei de a conduce compania după moartea tatălui său, Rodolfo. Gruppo Gucci a avut pierderi imense sub conducerea lui Maurizio, care în cele din urmă a vândut unei companii din Bahrain, Investcorp, în 1993.

Advertisement

„Eram furioasă pe Maurizio pentru multe, multe lucruri în acel moment. Dar mai presus de toate acestea, pentru pierderea afacerii de familie. A fost un eșec, a declarat Patrizia în 2016. Eram plină de furie, dar nu puteam face nimic. El nu ar fi trebuit să-mi facă asta”.


Deși a plătit un asasin în 1995, pentru a-l ucide pe Maurizio, ea nu a fost arestată decât doi ani mai tarziu. Ulterior, când un reporter a întrebat-o de ce a folosit un asasin în loc să facă treaba singură, ea a glumit: „Vederea mea nu este atât de bună. Nu am vrut să ratez”.

Procesul „Văduva Neagră” a devenit un circ media la finalul căruia Patrizia a fost condamnată în 1998. Ea a executat 18 ani de detenție înainte de a fi eliberată condiționat în 2016.


Au apărut primele imagini din House of Gucci


Roberto Bentivegna a adaptat scenariul filmului din cartea lui Saray Gay Forden „Casa Gucci” o poveste senzațională de crimă, nebunie, glamour și lăcomie.

Producția a început la Roma luna trecută. Filmul este programat să fie lansat în 24 noiembrie, cu o zi înainte de Ziua Recunoștinței. Protagoniștii distribuției sunt Lady Gaga și Adam Driver. Gaga și Adam au fost nominalizați la premii Oscar pentru actorie, dar încă nu și-au pus în palmares acest premiu.

Adam Driver a obținut anul trecut o nominalizare la cel mai bun actor pentru „Marriage Story” a lui Noah Baumbach. Lady Gaga a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță în remake-ul cu Bradley Cooper din 2018 „A Star Is Born”. În 2019, Patrizia a fost întrebată de RAI despre filmul lui Ridley și a spus că este nemulțumită de faptul că fiicele ei vor trebui să retrăiască „situația tatălui lor”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *