ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bombă în showbiz! Divorțează după 10 ani și trei copii. Cu cine și-a înșelat soțul

Un cunoscut cuplu din showbiz a ales să-și spună adio. Fanilor nu le vine să creadă!

Avatar

Publicat

pe

Un cunoscut cuplu din showbiz a ales să-și spună adio. Fanilor nu le vine să creadă! Aceștia se despart după un mariaj de 10 ani și trei copii împreună. Cu cine și-a înșelat femeia soțul și despre ce vedetă cunoscută este vorba?


Divorț în showbiz! Și-au spus adio după 10 ani


Brian Austin Green a confirmat divorțul de Meghan Fox. Cei doi au scris ultimele file din povestea lor care a durat 10 ani și din care au apărut trei copii. Deși au mai existat probleme între ei de-a lungul timpului, picătura care a umplut paharul a fost infidelitatea actriței. Megan a fost surprinsă recent cu rapper-ul Machine Gun Kelly.


Brian Austin Green, cunoscut datorită rolului din „Beverly Hills 90210″, a susținut că o va iubi mereu pe mama celor trei copii ai săi, ulterior explicând că el și Fox s-au distanțat din ce în ce mai mult în ultimul an, de când aceasta era plecată la filmări în altă țară. Cu toate că nu mai este cale de împăcare între cei doi soți, Green a susținut că vrea să aibă o relație decentă cu fosta parteneră și dorește să petreacă în continuare vacanțele cu familie, concentrându-se în special pe creșterea celor mici.


Meghan Fox și Brian Austin Green divorțează după 10 ani


„A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani şi nu vreau să pierd acest lucru”, a mai spus el. Actorul în vârstă de 46 de ani s-a mutat în vila conjugală din Los Angeles alături de Noah (7 ani), Bodhi (6 ani) și Journey River (3 ani). Meghan Fox, în vârstă de 34 de ani, s-a cunoscut cu Brian Austin Green în anul 2004, s-au logodit în 2006, ulterior la începutul anului 2009 despârțindu-se.


Iubirea dintre ei a fost mare, așa că n-au putut sta prea mult departe unul de celălalt. În luna iunie a lui 2010 actorii s-au căsătorit, iar de atunci a urmat o serie de despărțiri și împăcări. Aceasta se pare că este cea definitivă.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *