ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Așa da! Ce a făcut acum Culiță Sterp pentru mama lui. Fanii, emoționați până la lacrimi

Nu de puține ori tânărul a reușit să-și surprindă fanii, fie prin anumite acțiuni caritabile sau prin mesajele postate pe rețelele de socializare.

Avatar

Publicat

pe

În acest moment, printre cei mai îndrăgiți maneliști din România se numără și Culiță Sterp și nu de puține ori tânărul a reușit să-și surprindă fanii, fie prin anumite acțiuni caritabile sau prin mesajele postate pe rețelele de socializare.


Ce a făcut acum Culiță Sterp pentru mama lui


Deși în plină pandemie, Culiță Sterp a avut un program încărcat, cu multe concerte prin țară, iar asta i-a cam ocupat tot timpul. Culiță este popular și pe rețelele de socializare, dar la fel și mama acestuia, cu sute de urmăritori și cu activitate intensă pe rețelele de socializare.
Așa da! Ce a făcut acum Culiță Sterp pentru mama lui. Fanii, emoționați până la lacrimi


Așa cum povestea chiar tânărul, este foarte apropiat de familia sa, mai ales de mamă, și cum nu prea a avut timp să o viziteze, a decis că este momentul pentru o pauză de concerte și să dea o fugă până acasă. Zis și făcut! Culiță a decis să-i facă o vizită mamei sale și, cum era de așteptat, momentul a fost imortalizat pe Instagram, unde acesta a postat câteva imagini alături de mama sa.


”Moare de dorul meu”


Alături de imaginile publicate pe Instagram, Culiță a scris și câteva rânduri, emoționante, care i-au făcut pe fanii tânărului să reacționeze, trimițându-i mesaje emoționante, dar mai emoționant a fost mesajul scris de vedetă:


”Nu știu alte mame cum sunt , dar a mea dacă nu vin des pe la ea, moare de dorul meu , dar și eu de al ei! Eroul nostru care ne-a crescut și ne-a educat să fim cum suntem azi! ❤️ @mama.geta”, a scris Culiță Sterp în dreptul imaginilor de pe Instagram.


”Mama Geta”, așa cum o știu și fanii pe Instagram, dacă e să ne luăm după imaginile postate de fiul său, părea fericită că tânărul a reușit să-și facă timp să dea o fugă până acasă și să petreacă câteva zile cu familia. Fanii de pe instagram au avut numai mesaje de laudă la adresa celor doi, ceea ce l-a determinat pe Culiță să mai adauge noi poze alături de mama sa.

Advertisement


„Să fii sigur că așa sunrt toate mamele din lume ❤️. Să ne trăiască, să fie sănătoase! 😍”, „Așa este Culiță mama este cel mai de preț pe pământ!!🤗🤗”, „Sa iti traiasca sanatoasa si sa te bucuri de dumneaei cât mai multi ani posibili! O femeie excepțională! 💐”, le-au transmis fanii în comentarii.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *