ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Moșneagu, războinica de la Survivor România, știe să se bată de-adevăratelea

Locurile exotice și spectaculoase în care se va realiza cel de-al doilea sezon „Survivor România” prezintă provocări uriașe pentru curajoșii concurenți și în această seară.

Avatar

Publicat

pe

Locurile exotice și spectaculoase în care se va realiza cel de-al doilea sezon „Survivor România” prezintă provocări uriașe pentru curajoșii concurenți și în această seară.


Adevărat experiment social, acest reality revoluționar le va pune la încercare concurenților inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de tehnologie și de protecția familiei.


În competiția Survivor România, Faimoșii și Războinicii vor fi nevoiți să se construiască singuri adăpost, să își procure hrană sau să o câștige prin evoluțiile lor pe traseele din Dominicana. Andreea Moșneagu face parte din echipa Războinicilor, dar în viața de zi cu zi face parte din echipa polițiștilor de frontieră.


Andreea Moșneagu are vârsta de 31 de ani și este o adevărată războinică pe terenul de luptă. Concurenta s-a născut în Suceava, dar locuiește în București. Andreea a studiat la Facultatea de Științe Politice și Administrative din București.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștiga!”, spune Andreea Moșneagu de la Survivor.


Concurenta își dorește să se întoarcă acasă cu marele premiu și să demonstreze că este o învingătoare. Cu siguranță faptul că mergea destul de des la sala de fitness o va ajuta în această competiție.

Advertisement


Cine este Andreea Moșneagu de la Survivor?


Andreea Moșneagu de la Survivor este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și a practicat kickboxing, pentru a fi în formă. Războinica mizează în acest concurs pe dorința de a câștiga și a demonstra că este un concurent redutabil.
Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.


Emisiunea Survivor România 2021, sezon 2, poate fi urmărită la Kanal D cinci zile pe săptămână, după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 20:00.