ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Otilia Bilionera, șoc la Survivor! Ce spune acum de impresarul pe care îl acuza că ar fi furat-o

Avatar

Publicat

pe

Final de drum în procesul dintre Otilia Bilionera și fostul ei impresar, Ionuț Bejinariu! Ce a decis instanța cu privire la pretențiile artistei?

Otilia Bilionera și Ionuț Bejinariu au îngropat securea războiului printr-o înțelegere consfițită de instanța judecătorească! Asta, după ce mai bine de doi ani artista cu succes internațional s-a răfuit în instanță cu fostul ei impresar!

Cum s-a terminat tărăboiul dintre Otilia Bilionera și fostul impresar

Cântăreața a cărei popularitate a explodat în Turcia a renunțat la serviciile de reprezentare artistică ale lui Bejinariu în anul 2020. Apoi, neînțelegerile dintre cei doi s-au mutat în fața magistraților! Otilia Bilionera (Brumă în buletin) a obținut o victorie importantă în urma soluției prezentate astăzi, 4 octombrie 2023, iar FANATIK oferă toate informațiile, în exclusivitate!

Judecătorii Tribunalului Suceava au exprimat soluția cu privire la scandalul dintre artistă și ex-impresarul din care reies câteva lucruri interesante. Mai precis, potrivit sentinței consultate de FANATIK, Otilia va putea să își păstreze numele de scenă, după ce Ionuț Bejinariu a fost cât pe ce să-l ia. Aceasta e, de departe, poate, cea mai importantă victorie obținută de cântăreață după procesul îndelungat purtat cu Bejinariu.

Mai mult chiar, conform portalului instanțelor, Otilia recunoaște că a greșit în momentul în care a depus plângere penală împotriva fostului impresar. ”La momentul formulării sesizării a avut o reprezentare eronată a realităţii în legătură cu faptele sesizate şi drept urmare nu mai insistă în sesizarea formulată”, se arată în decizia instanței.

Advertisement

De altfel, acum ceva timp, la Survivor România, Otilia Bilionera dezvăluia în fața publicului că ar fi fost ”țepuită” de impresar, lacrimile ei impresionând o țară întreagă. Doar că, acum, s-a răzgândit, iar țeapa era de fapt doar o înțelegere greșită a situației.

Otilia își poate folosi numele de scenă

Cu alte cuvinte, fostul impresar al Otiliei nu mai are dreptul să înregistreze numele ei de scenă la OSIM. Hotărârea prevede „anularea înregistrării mărcii Otilia Bilionera, al cărei titular este Otilia Brumă (denumită în continuare „Marca Otilia Bilionera”). Înregistrarea mărcii s-a făcut cu nerespectarea dispozițiilor articolului 6(3), litera e) din Legea nr. 84/1998”.

Otilia a primit, însă, și o lovitură în urma sentinței de azi după ce l-a acuzat pe fostul ei impresar că ar fi țepuit-o cu banii. Potrivit instanței, Ionuț Bejinariu nu a fost nicio secundă de rea credință. Dimpotrivă, chiar și el are de primit bani în urma colaborării cu Otilia!

Se pare că Otilia Bilionera a fost indusă în eroare, fapt recunoscut chiar de artistă, cu privire la sumele restante pe care trebuia să le primească. La mijloc a fost casa de producție ROTON, cea de la care Otilia Brumă avea să încaseze cota aferentă în valoare de 264.000 de lei, sumă pe care cei de la ROTON ar fi și virat-o, în cele din urmă. Și Ionuț Bejinariu avea de primit o sumă frumușică de la aceeași casă, de peste 400.000 de lei.

Advertisement