ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Veta Biriș vrea să renunțe la muzică: ”Simt că am acumulat foarte multă oboseală”

Avatar

Publicat

pe

Veta Biriș se gândește să se retragă din muzică. Ce a mărturisit acum cântăreața de muzică populară despre compromisuri.

Renumita interpretă în vârstă de 74 de ani vrea să renunțe la muzică. Mătușa actorului Silviu Biriș simte că a acumulat foarte multă oboseală, dar cu toate acestea este conștientă că vocea nu îmbătrânește niciodată.

Veta Biriș se gândește să se retragă din muzică. Ce a mărturisit cântăreața de muzică populară
Veta Biriș se gândește să se retragă din muzică, în ciuda faptului că mulți dintre colegii de breaslă îi spun că mai are multe lucruri de demonstrat și de arătat lumii pe care o încântă de ani buni. Cântăreața de muzică populară se simte obosită.

Îndrăgita artistă este căutată în continuare pentru diverse spectacole și evenimente și nu refuză niciunul. Unul dintre compromisurile pe care nu le face este să facă playback. Întotdeauna cântă live, nicidecum pe negative sau pozitive.

„M-am tot gândit la retragere, însă când încerc să mai aduc acest subiect în discuție cu colegii mei, aceștia îmi spun că nu pot face acest lucru pentru că mai am multe de spus. Adevărul este că vocea nu îmbătrânește și nu te lasă, îmbătrânim noi.

Nu simt că am îmbătrânit, simt doar că am acumulat foarte multă oboseală. Dacă ar fi să mă las de cântat acesta ar fi unul din motive, nu aș cânta pe negative și pe nimic. Mie îmi este rușine să mă uit în ochii oamenilor.

Advertisement

Mi se pare o păcăleală pentru public. Nu pot merge la o petrecere să fac playback, mi-e rușine de oameni, mi-e rușine că îi prostesc”, a dezvăluit Veta Biriș pentru publicația spynews.ro.

Veta Biriș, încurajată de familie să renunțe

Veta Biriș a mai subliniat că este încurajată frecvent de familie să renunțe la cariera muzicală. Cei dragi o îndeamnă să se gândească la vârsta pe care o are și de aceea îi sugerează să accepte mai puține spectacole.

Cu toate acestea interpreta de muzică populară nu poate să spună „Nu” atunci când este chemată undeva. A început să cânte în anul 1967 și de atunci a continuat să se facă prezentă și cunoscută pe scena muzicală.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *