ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Anda Adam, HĂRŢUITĂ de „iubitul” de ocazie

Vedeta s-a trezit implicată într-o poveste amoroasă de care habar nu are. Mai mult, povestea de dragoste la care face referire Marco Tiziano Pisani, cel care susţine că are o relaţie cu Anda Adam de câteva luni bune, este, de fapt, un coşmar cu iz de hărţuială…

Avatar

Publicat

pe


Vedeta s-a trezit implicată într-o poveste amoroasă de care habar nu are. Mai mult, povestea de dragoste la care face referire Marco Tiziano Pisani, cel care susţine că are o relaţie cu Anda Adam de câteva luni bune, este, de fapt, un coşmar cu iz de hărţuială…

Ştirea apărută, ieri, în presă cum că ar avea o relaţie cu un om de afaceri de origine italiană din Timişoara, pe nume Marco Tiziano Pisani, a înfuriat-o teribil de la prima oră a dimineţii pe cântăreaţă care, spun sursele noastre, l-ar fi căutat imediat pe „amorez” să-i ceară socoteală. Aceleaşi surse spun că problema dintre Anda Adam şi Marco Tiziano Pisani nu ar fi de ieri, de azi, italianul bombardând-o pe artistă, de câteva luni bune, cu mesaje şi tot felul de propuneri cu dublu înţeles. „Anda s-a supărat foarte tare când a citit în presă declaraţiile lui. Imediat a pus mâna pe telefon şi l-a sunat să-i ceară socoteală, dar n-a avut cui. Ca un laş, nu i-a răspuns la telefon. Anda e hotărâtă să-l dea în judecată pentru hărţuire dacă nu încetează. Şi nu e vorba doar de episodul de azi, ci şi de mesajele pe care italianul i le tot trimite”, a povestit o prietenă de-a vedetei.

Bote: „Eu am încredere totală în Anda”

Întâmplarea se pare că a lăsat-o pe Anda Adam fără replică. „Subiectul asta mă depăşeşte”, a declarat cântăreaţa pentru ziarul „ring”. În schimb, designerul Cătălin Botezatu, despre care se bănuieşte că ar avea o relaţie cu Anda Adam, nu a fost deloc reţinut în afirmaţii: „Am încredere totală în Anda. Şi înţeleg faptul că, fiind o femeie frumoasă şi cunoscută, aşa cum se întâmplă şi în străinătate, pot apărea tot felul de poveşti la adresa ei. Eu ţin foarte mult la relaţia noastră care este bazată, în primul rând, pe înţelegere, căci amândoi suntem persoane publice şi ştim că putem fi oricând ţinta unor invenţii”, a declarat Cătălin Botezatu.

Marco Pisani, acuzat de lovire şi plin de datorii

Italianul care o hărţuieşte pe Anda Adam a avut şi are multe alte probleme. În 2011, Marco Tiziano Pisani, acuzat că a lovit un afacerist italian din Timişoara, a fost condamnat de instanţă la plata unei amenzi penale de 6.000 de lei şi a unor daune morale de 2.500 de euro. Pisani a făcut recurs, însă în 2012 procesul a luat sfârşit pentru că victima şi-a retras plângerea. De altfel, se pare că italianul nu stă prea bine nici din punct de vedere financiar în condiţiile în care, în vară, Fiscul a demarat procedura de executare silită a unei firme la care acesta este asociat pentru datorii la stat de 115.057 de lei.

„Tot ce se întâmplă în viaţă are un motiv, chiar dacă pe moment nu îl înţelegi.”, ANDA ADAM

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *