ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

TOP 10 jocuri de încercat acasă, cu prietenii. Vezi care sunt CELE MAI TARI metode de a te distra

Ziarulring.ro te pune la curent cu cele mai amuzante 10 metode de a petrece timpul cu prietenii tăi

Avatar

Publicat

pe

Pentru că anotimpul cald a trecut, iar piscinele, parcurile şi alte sporturi în aer liber specifice verii nu mai reprezintă o soluţie anti-plictiseală, ziarulring.ro te pune la curent cu cele mai amuzante 10 metode de a petrece timpul cu prietenii tăi, acasă. Iată mai jos un top al celor mai interesante jocuri:

1. Activity – este un joc creativ şi de comunicare ce combină mai multe elemente: mimă, descriere verbală sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc să ghicească anumite cuvinte, expresii.

Participanţii încearcă prin mimă, desen sau descriere verbală să ghicească diferite cuvinte sau expresii şi astfel să înainteze pe traseul jocului. Jocul este disponibil în mai multe hypermarket-uri şi în magazinele destinate acestui domeniu.

Preţ orientativ -120 lei

2. Just Dance – acest tip de joc este disponibil pentru mai multe tipuri de console. Jocul presupune ca participanţii să danseze precum personajele care apar pe ecranul televizorului, cu ajutorul unei telecomenzi care înregistrează mişcările.

Acesta dispune de o gamă variată de melodii, iar participanţii pot dansa individual sau se pot duela. Preţurile variază în funcţie de producătorul consolei alese.

Advertisement

3. Twister – se joacă în 2 până la 6 jucători, iar cei care nu reuşesc să îşi păstreze echilibrul vor fi eliminaţi. Regulamentul funcţionează pe baza unei rulete, care indică ce fel de mişcari trebuie să facă participanţii, în funcţie de bulinele care mai sunt libere.

Preţ orientativ – 40 lei

4. Bowling, Tennis, Box pe consolă – Acest tip de distracţie implică şi foarte multă mişcare, aşa că este ideală pentru cei dornici de ceva calorii arse.

5.Buzz it – Fiecare jucator trage 3 cărţi cu diverse teme (de ex. lucruri pe care să le iei pe o insula pustie, filme culte, jocuri de jucat in curtea scolii). Un jucător ia soneria, citeşte o temă, apoi apasă butonul soneriei. Fiecare jucător are 5 secunde să spună un cuvânt, un nume sau o expresie referitoare la temă.

Cel care este prea lent, rămâne cu cartea în mână. Jucătorul cu cele mai multe cărţi în mână pierde jocul.

6. Anti-Monopoly – este un joc în care jucătorii sunt împărțiți în două grupuri (competitorii şi monopoliştii) înainte de începerea jocului. Jucătorii respectă reguli diferite (în funcţie de statutul lor) în încercarea de a face profit.

Preţ orientativ – 80 lei

Advertisement

7. Alhambra – Participanţii joacă rolul unui arhitect al Alhambrei. Pentru a câştiga jocul, aceştia trebuie să construiască cel mai impresionant şi bine organizat ansamblu de cladiri, asigurandu-se în acelaşi timp că nu-ţi risipeşti resursele.

Preţ orientativ – 160 lei

8. Boggle – este un joc de cuvinte care se joacă contra timp. Jucătorii au la dispoziţie o clepsidră, de 3 minute, ca să găsească mai multe cuvinte legate din litere, cuvinte pe care le scriu pe o foaie de hârtie.

Preţ orientativ – 85 lei

9. Boltz – este un joc care presupune consumul de alcool, aşa că este destinat, prin urmare, persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Sunt necesare mai multe pahare de shot-uri şi o băutură alcoolică, de preferat mai slabă. Se poate juca astfel: cu multipli de 7 si numere care îl conţin pe 7 – 7, 14, 17, 21, 27, 28, 35, 37, etc.

Un participant începe numărătoarea cu cifra 1, urmatorul zice 2, urmatorul 3 şi tot asa, numaratoarea continuând până la cel care trebuie să zica multiplu de 7 sau un numar ce contine cifra 7. Acesta din urmă va spune „boltz”, în locul numărului multiplu sau care conţine cifra 7. Dacă încurcă numărul sau nu spune cuvântul cheie, adică „boltz”, va bea un shot, drept pedeapsă, iar numărătoarea se ia de la capăt.

10. Imperial – Este un joc destinat adulţilor, deoarece presupune ca participanţii să joace rolul unor investitori internaţionali doar îsi impun influenţa financiară asupra unor naţiuni precum Marea Britanie, Germania, Rusia, Austro-Ungaria, Italia şi Franta.

Advertisement

Doar investitorul care obţine cel mai mare profit de pe urma investiţiilor sale, care câştigă influenţă asupra celor mai puternice naţiuni imperiale şi care poate influenta diplomaţia Europeană în avantajul său, poate câştiga jocul.

Preţ orientativ – 200 lei

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *