ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Senatorul Bădălău, despre VIITOAREA NORĂ: „Habar n-am CINE E Mantea! E cântăreaţă?”

Cu toate că Andreea Mantea susţine că iubitul ei, Gabi Bădălău, a fost omul potrivit la momentul potrivit, motiv pentru care au o relaţie serioasă, iată că Nicolae Bădălău, „socrul” ei, ne-a dezvăluit că nu ştie nici cum arată viitoarea noră şi că nici nu are timp să o cunoască.

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că Andreea Mantea susţine că iubitul ei, Gabi Bădălău, a fost omul potrivit la momentul potrivit, motiv pentru care au o relaţie serioasă, iată că Nicolae Bădălău, „socrul” ei, ne-a dezvăluit că nu ştie nici cum arată viitoarea noră şi că nici nu are timp să o cunoască.

Relaţia lor a debutat de la o glumă, un mic interes şi un flirt la malul mării, dar iată că, de două luni, Gabi Bădălău şi Andreea Mantea formează un cuplu cât se poate de serios. Serios, conform fostei prezentatoarei, deoarece tatăl lui Gabi, Nicolae Bădălău, susţine că fiul lui a avut atâtea femei încât nici nu-şi doreşte să-i cunoască iubita. „Gabi stă de cinci ani la Bucureşti, are afacerile lui, nu e lângă mine să ştiu cu cine umblă. Nu mi-a povestit de nicio iubită, nu ştiu nimic. La câte a avut el, crezi că îmi spune de fiecare în parte? Habar n-am cine e Mantea. E cântăreaţă? Ce face? Nu ştiu cum arată, habar n-am cine e fata asta! Nu o cunosc şi nici nu am timp să o cunosc”, a precizat acesta.

„Ăsta a avut multe «viitoare»”

Referitor la nuntă, Nicolae Bădălău a recunoscut că nu-şi mai face planuri cu fiul lui deoarece a avut multe „viitoare”. „Gabi are 26 de ani, nu cred că are în cap să se căsătorească. Dar, când o să aleagă şi o să mi-o prezinte, nu am eu treabă. E alegerea lui şi nu mă bag. Aşa mi s-a zis şi de aia de la Moldova (n.r. – Ramona Gabor), că se însoară şi… Ăsta a avut multe viitoare! (Râde.) Nu ştiu ce relaţie are el cu fata asta, nu ştiu dacă e aventură sau ce e”, a încheiat senatorul.

Andreea Mantea, la cuţite cu fosta „soacră”

Zilele trecute, fosta prezentatoare a fost implicată într-un adevărat scandal cu Mihaela Soare, mama fostului ei iubit, Ştefan Stan. Vedeta TV a declarat că mama artistului îi făcea vrăji şi nu o suporta. Mai mult, Andreea a recunoscut că, într-o oarecare măsură, unul dintre motivele separării de „Vocea României” a fost mama lui Ştefan. De cealaltă parte, Mihaela Soare susţine că Andreea este o femeie falsă, egoistă, că nu iubeşte, ba, mai mult, că bruneta o înjura şi o blestema. Andreea Mantea şi Ştefan Stan au fost împreună şase luni şi urmau să ajungă în faţa altarului. Contactată, fosta pezentatoare a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

„Gabi a apărut în viaţa mea exact când a trebuit. Este o relaţie la început.”, ANDREEA MANTEA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *