ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A SPUS ADEVĂRUL! Andreea Esca, MOTIVUL pentru care NU şi-a SCHIMBAT LOOK-UL de 20 de ani

Andreea Esca dezvăluie cine a convins-o să renunţe la părul lung şi de ce a decis să nu-şi schimbe radical aspectul în cei 20 de ani de activitate.

Avatar

Publicat

pe


Vedeta Ştirilor ProTV spulberă, pentru „ring”, legendele despre imaginea sa pe care nu ar avea voie să o schimbe fără acordul şefilor.

Andreea Esca dezvăluie cine a convins-o să renunţe la părul lung şi de ce a decis să nu-şi schimbe radical aspectul în cei 20 de ani de activitate.

Întrebată de „ring” dacă ProTV îi impune condiţii privind aspectul ei, Andreea Esca a precizat: „N-am nicio restricţie contractuală legată de imaginea mea. Sunt doar legende că n-am voie să-mi las părul să crească sau să schimb altceva”.

Respectă cu sfinţenie sfaturile primite la CNN Responsabili pentru felul în care arată sunt specialiştii americani, dezvăluie Andreea Esca: „Mi-am ales această tunsoare pentru că aveam părul foarte lung. Înainte să vin la ProTV am fost la un stagiu de pregătire la CNN şi cineva de acolo mi-a zis că, dacă mă voi duce să prezint un jurnal de ştiri, i s-ar părea mai potrivit ca părul să fie mai scurt.

Aşa am luat această decizie şi aşa m-am prezentat la ProTV, deci nu e nicio impunere. Ţin la imaginea mea pentru că mi se pare un lucru important. Păstrând proporţiile, cum ar fi ca mâine să se schimbe sigla Mercedes? Ce sens are dacă te-ai obişnuit, ştii că e aşa… Se mai fac mici upgradări, dar nu schimbi esenţialul. Aşa şi eu! Acum, că părul o fi cu un milimetru mai lung sau mai scurt, mai în faţă sau mai în spate e OK. Plus că e comod şi simplu să mă coafez în fiecare zi”. „N-am avut niciodată nicio afacere” Vedeta ProTV nu investește: „N-am avut niciodată vreo afacere.

Soţul meu are în franciză magazinele pentru copii «Z» şi eu fac designul unor body-uri pentru nou-născuţi. Mai am o emisiune la Europa FM sâmbăta, de la ora 12.00, care merge foarte bine şi de care sunt foarte mândră. La ştiri n-am timp să stau de vorbă cu invitaţii mei, însă la radio am răgaz o oră şi jumătate să discut cu oameni care cred că sunt modele pentru ţara noastră. Mi-am deschis şi site-ul andreeaesca.com, gândit iniţial ca o arhivă. Televiziunea nu e precum cinematograful, unde ai jucat o dată într-un film bun şi acela rămâne pentru totdeauna. La TV, nu mai eşti mâine, nu se mai vede nimic.

Dar măcar sunt în cartea de istorie” (râde). Alexia i-ar putea călca pe urme Relaţia Andreei cu familia decurge foarte bine: „Şi ei sunt foarte ocupaţi, iar pe copii i-am învăţat ca pe mine. Dacă le spun să ne culcăm 20 de minute, ne aşezăm şi am adormit pe loc, apoi ne trezim şi o luăm de la capăt. Copiii au şcoală până seara târziu, aşa că nu e ca şi cum ei ar fi acasă şi n-ar avea cine să se ocupe de ei. Weekendurile le petrecem împreună. Nu ştiu dacă vreunul dintre ei îmi va urma cariera, poate Alexia.

Advertisement

Ea a lucrat la proiectul Disney «I Love Violeta» – legat de serialul pentru copii – şi a mers foarte bine. M-au sunat după aceea mai mulţi oameni să-mi propună diverse colaborări pentru ea”. Când vine vorba de vacanţă, vedeta susţine că se relaxează muncind: „Ne vom odihni destul pe lumea cealaltă secole, deci e OK. În această vară am fost plecată trei săptămâni, ceea ce e enorm pentru mine”. Efectul 3D, „condimentul” antimonotonie Ştirile ProTV folosesc, mai nou, efecte 3D, spre bucuria Andreei Esca: „La Ştirile ProTV avem o relaţie de dragoste de 20 de ani cu publicul nostru.

În orice relaţie de durată, trebuie să vii cu câte ceva ca să o mai condimentezi. Nu poţi să fii la fel multă vreme pentru că devii monoton. Şi noi mereu am făcut lucruri noi prin care am dat tonul, ne place să fim lideri şi să aibă alţii ce să „urmeze” (râde). Ştirile ProTV sunt în top de atâţia ani pentru că sunt foarte bine făcute şi şi-au câştigat credibilitatea datorită calităţii lor”. „M-am pregătit şi abia aştept să intru în casele românilor şi în varianta 3D.

Aşa că luaţi-vă ochelari 3D, că eu sunt gata!”, ANDREEA ESCA „Nu m-am gândit niciodată la ipoteza că de mâine n-aş mai prezenta ştiri şi că ar trebui să fac altceva. Deocamdată îmi doresc să prezint ştiri, nu ştiu să spun ce va fi peste nu ştiu câtă vreme.”, ANDREEA ESC