ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

10 cărți celebre care au sub 100 de pagini

Avatar

Publicat

pe

Dacă ești mereu ocupat și nu ai timp să citești, alege cărți de dimensiuni mai mici, care îți vor readuce pasiunea pentru lectură.

Iată 10 romane celebre care au sub 100 de pagini:

Arta războiului, de  Sun Tzu

Această carte străveche te inițiază în arta militară chineză, oferindu-ți tactici și strategii pe care le poți aplica și astăzi. Învățăturile lui Sun Tzu nu se referă doar la problemele militare, pot fi de folos și în afaceri, politică și în viața de zi cu zi.

Metamorfoza, de Franz Kafka

Romanul lui Franz Kafka prezintă povestea lui Gregor Samsa, care se trezește într-o dimineață transformat într-o insectă uriașă/ Kafka explorează astfel teme precum alienarea, identitatea și absurditatea existenței umane.

Advertisement

Inima întunericului, de Joseph Conrad

Acțiunea se desfășoară în Africa colonială, autorul urmărind călătoria lui Charles Marlow pe râul Congo, în căutarea negustorului de fildeș Kurtz. Romanul exploreaă întunericul din sufletul uman și partea rea a imperialismului. 

Micul Prinț, de Antoine de Saint-Exupery

Această carte pentru copii este o poveste despre un tânăr prinț care călătorește de pe o planetă pe alta învățând lecții valoroase despre iubire, prietenie și importanța de a privi lumea cu ochii sufletului.

Citește articolul integral aici.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *