ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Xtra Night Show. Cum a reacționat soția lui Cocoș de la Călărași când a aflat că bărbatul și-a lăsat amanta însărcinată. Cei doi cresc împreună copilul: ”Groaznic…”

Cocoș de la Călărași a recunoscut că a fost infidel și are un copil cu amanta sa. Soția manelistului a primit vestea ca un șoc și nu i-a venit să creadă cele întâmplate.

Avatar

Publicat

pe

Cocoș de la Călărași a recunoscut că a fost infidel și are un copil cu amanta sa. Soția manelistului a primit vestea ca un șoc și nu i-a venit să creadă cele întâmplate. Totuși, după o lungă perioadă de timp, ea l-a acceptat pe copil în viața sa și este a doua mamă a micuțului.

Soția lui Cocoș de la Călărași i-a acceptat copilul

Captură TV

  • Cum a reacționat soția lui Cocoș de la Călărași când a aflat că bărbatul și-a lăsat amanta însărcinată
  • Cei doi cresc împreună copilul

Soția lui Cocoș de la Călărași a fost în șoc să afle că partenerul ei de viață a lăsat-o pe amantă însărcinată. Deși se aștepta ca totul să meargă bine între ei, vestea a venit fulgerător și a afectat-o extrem de mult.

Cum a reacționat soția lui Cocoș Călărași la auzul veștii

Cocoș de la Călărași și soția sa au o relație frumoasă de mai mulți ani, fiind și părinții unei fetițe frumoase. Deși au mai fost incidente în trecut, manelistul tot acasă s-a întors. Partenera sa de viață a aflat că soțul ei a devenit tată pentru a doua oară cu altă femeie, iar viața ei s-a zbruncinat.

Aceasta credea că totul urma să meargă bine între ei, având mai mulți ani în spate, așteptările ei au fost prea mari. Cu toate că inițial nu a acceptat copilul altei femei, a devenit curioasă, iar acum micuțul este foarte atașat de ea.

”A fost zbruncinător, groaznic pentru mine, știind că avem familie, știind că eram închegați, totul bine, la locul lor. M-am gândit că am trecut de o etapă, de o vârstă și încep lucrurile să se așeze, să fie totul liniștit, fără palpitații, admiratoare și așa mai departe, am aflat mai târziu. Am aflat când copilul deja se născuse, nu am știut. Erau zvonuri, dar na, mi-am crezut soțul. Zvonurile au fost reale, adevărate. A fost greu, nu am vrut să-l accept, nu am vrut să-l văd, să știu cine e, cum e, apoi a fost curiozitatea, știind că el și-a dorit și un băiat, iar eu nu am putut să îi ofer al doilea copil”, a spus soția lui Cocoș de la Călărași.

Advertisement

Soția manelistului are o relație apropiată cu fosta amantă

Copilul manelistului a devenit foarte atașat de mama sa vitregă, mai ales când merge în vizită. Soția lui Cocoș de la Călărași l-a acceptat, știind că partenerul ei și amanta lui au greșit mult. Cele două femei din viața bărbatului se cunosc și vorbesc în mod frecvent despre copil.

Totodată, soția manelistului și-a dorit să divorțeze după ce a aflat de infidelitate, însă, la ultimul proces, bărbatul nu a mai fost de acord și a promis că se întoarce acasă.

”Copilul este foarte atașat de mine. Mă iubește exagerat de mult, cred că mai mult decât pe tatăl lui. Când vine la noi, stă doar cu mine. Copilul s-a născut în urma unei neconștientizări și a ei, dar și al lui. Vina nu o are doar ea, vina este la ambii. Nu se mai pune la socoteală acum, că s-a născut un copil și copilul nu are vină. Mă întâlnesc cu ea (nr. mama copilului), mă sună, mă întreabă ce face, îl vede, așa cum face o mamă.

A reușit și nu cred că va mai reuși de acum pentru că m-am deșteptat și eu. După 40 de ani începi să trăiești. Începi să simți. Eu am divorțat de el, iar la ultimul proces el nu a vrut să divorțeze și a is că se întoarce acasă”, a mai spus aceasta.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *