ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Miley Cyrus aproape de leșin pe scaunul de jurat de la The Voice. Cântăreața a rămas fără suflare

Miley Cyrus a dezvăluit că unul dintre cățeii ei aproape că a murit după ce a mușcat câteva cabluri și a fost electrocutat pe platoul de filmare de la The Voice.

Avatar

Publicat

pe

Miley Cyrus a dezvăluit că unul dintre cățeii ei aproape că a murit după ce a mușcat câteva cabluri și a fost electrocutat pe platoul de filmare de la The Voice.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani face parte din juriul emisiunii The Voice SUA, unde a tras o sperietură imensă. Beagle-ul ei de patru ani, Barbie, pe care îl numea cu drag „Micul câine”, i-a dat palpitații în timpul filmărilor

Miley Cyrus a povestit trauma prin care a trecut în cadrul emisiunii de radio Geena The Latina și Frankie V Morning Show.

Cățelul lui Miley Cyrus a mușcat cablurile

Vedeta a spus că cei din echipa de la The Voice l-au privit neputincioși pe cățel atingând volți de electricitate după ce a mușcat un cablu, fără ca nimeni să îl poată ajuta în cazul în care ar fi fost electrocutat.

„Știți că pe seturi sunt cabluri și fire peste tot. Avem toți acești oameni care cântă. Câinele meu a mers și a mușcat firele televizorului pe care îl urmărea toată lumea și, dintr-o dată, am observat că are convulsii și se electrocutează. Nimeni nu îl putea atinge, deoarece persoana care ar fi încercat să facă asta ar fi fost, de asemenea, electrocutată. Deci câinele meu a fost electrocutat la The Voice”, povestește Miley.

Ea i-a asigurat apoi pe toți fanii ei că Barbie este vie și sănătoasă, spunând: „A fost trist, dar s-a terminat cu bine și ea este acum înfloritoare și în regulă”.

Miley Cyrus povestește despre câinii ei

Miley este bine cunoscută pentru că deține multe animale de companie, printre care nouă câini, trei pisici și un porc. Miley a sugerat că patrupedele sunt stăpâne în mai multe case de ale ei.

Advertisement

„Mulți dintre câinii mei pot deschide ușile, într-un anume fel. I-aș încuia dar, atunci când vor să intre într-o cameră, ei pur și simplu intră. Câinii mei conduc toată casa mea. Cred că într-o zi ei vor fi în patul meu și eu voi fi pe podea”, spune Miley Cyrus.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *