ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Răsturnare SPECTACULOASĂ de situaţie! Andreea Marin îl APĂRĂ pe Bănică!

Zvonuri despre bătăi au existat în cazul mariajului dintre Mihaela Rădulescu şi artist.

Avatar

Publicat

pe

A vorbit despre violenţa domestică şi s-a considerat că a fost o acuzaţie, fiind şi motivul divorţului ei de Bănică jr. Acum, Andreea Marin susţine contrariul… Zvonuri despre bătăi au existat şi în cazul mariajului dintre Mihaela Rădulescu şi artist.

Reacţiile nu au întârziat să apară după afirmaţiile Andreei din emisiunea „Teo Show” de la Kanal D: „Infidelitatea nu e un motiv îndeajuns pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot întâmpla. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate din respect pentru tine, dar mai ales că ai un omuleţ alături care vede şi simte, poate împrumută acelaşi comportament”, a spus Andreea Marin.

„Subiectul e închis pentru mine”

La o zi după aceste declaraţii, vedeta susţine că toată discuţia a fost una ca între prietene, iar răspunsurile ei s-au interpretat. „Sunt numai speculaţii. Eu nu am vorbit despre Ştefan, ca să fie foarte clar. Subiectul este închis pentru mine, nu am ce să discut despre asta”, a declarat, pentru „ring”, Andreea Marin care, prin proiectul său, „Şcoala mamelor”, le ajută pe femeile victime ale violenţei domestice şi nu numai. Vedeta a avut şi o campanie în ţară, unde a susţinut mamele şi le-a sfătuit să nu se lase abuzate în niciun fel, existând centre din care o vor putea lua de la capăt.

„Andreea a început scandalul”

Interpreta de muzică lăutărească este de părere că nicio femeie nu e bătută fără motiv. „Am trecut şi eu cu Aurel Pădureanu printr-un singur episod de genul acesta pe vremea când fiul nostru, Alexandru, avea vreo doi ani. N-a fost din gelozie… şi dacă a umblat cu altele, nu m-a interesat. Ne-am certat din cauza copilului. De nervi, am aruncat cu o portocală în geamul de la balcon şi l-am spart, iar el m-a certat şi mi-a dat uşor o palmă. Singura palmă. De atunci m-am învăţat minte, ne certăm şi ne împăcam după 10 minute. Respectă-mă să te respect! Se ceartă maţele în om, darămite om cu om… Nu sunt de acord cu violenţa în familie, mai ales când există copii. O femeie trebuie «bătută» din cuvinte. Îi spui două vorbe, indiferent câte zice ea. Se face prea multă tevatură, de parcă nu ştim cine e Ştefan Bănică jr. Îi plac femeile şi cu asta basta! Şi seniorului Bănică îi plăceau femeile, când colaboram îmi spunea: «Uite-o pe aia cât e de şucară!». Andreea a început scandalul”, a declarat Cornelia Catanga pentru „ring”.

„Violenţa apare în cazul unor oameni complexaţi, needucaţi”

Legat de violenţa domestică, Mădălin Voicu este şi el de părere că apare în cazul unor oameni care au probleme. „Violenţa domestică e întotdeauna apanajul unor oameni complexaţi, needucaţi şi fără caracter, comportament care ar trebui amendat mult mai drastic. Sunt şi cazuri în care nu există reclamant, ci doar bănuieli, cum există cu romii. Nu există o predilecţie pentru violenţă domestică, sunt lucruri care se întâmplă în orice familie. Nu trebuie aplicată legea talionului, să nu baţi, să nu calci în picioare. Nu ştiu cât de violentă e vorba, dar fapta e mai violentă. Dacă recurgi la atacuri fizice, sigur că e un pericol. Dar se poate întâmpla şi invers, să fie o soţie care să-şi bată bărbatul de dimineaţă până seara. Cei care cresc în familii violente au un exemplu nefast, dar nu e musai să procedeze la fel. Şi dacă părinţii îşi maltratează copiii, tot violenţă domestică se cheamă. România are reacţii primitive în privinţa combaterii violenţei domestice”, a mărturisit Mădălin Voicu.

„Celor care urmăresc doar «show-ul» vieţii mele private, «regizat» de alţii, le-aş recomanda să fie mai puţin atenţi la viaţa mea pentru că s-ar putea să piardă momente importante din viaţa lor, urmărind-o pe a mea”. – ŞTEFAN BĂNICĂ JR

Advertisement

„Cât am fost eu în emisie, Andreea Marin nu a pronunţat nici măcar o dată numele lui Ştefan Bănică”. – TEO TRANDAFIR

https://ziarulring.ro/stiri/monden/220914/Rasturnare-SPECTACULOASA-de-situatie-Andreea-Marin-il-APARA-pe-Banica-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *