ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Pisica hoț: cum a fost prinsă felina la furat de pantofi

Avatar

Publicat

pe

Proprietarul unei pisici a rămas uimit când a văzut înregistrările camerelor de supraveghere. Acestea au dezvăluit că felina sa fura încălțămintea vecinilor în fiecare noapte, adunând peste 100 de pantofi în doar opt luni.

BJ Ross nu înțelegea de ce au rămas doi pantofi pe pavajul din afara casei sale din Altoona, Pennsylvania, așa că i-a aruncat.

Cu toate acestea, atunci când încălțămintea necunoscută, inclusiv o cizmă de piele cu toc înalt, a apărut în afara casei, terapeutul a suspectat una dintre cele șapte pisici ale sale.

Proprietarul i-a atașat un dispozitiv GPS pisicii

Pisica Tuxedo Jordan în vârstă de șase ani, este singura care se plimbă noaptea. BJ a decis să atașeze un tracker GPS pe el și să minteze o cameră de supraveghere în afara casei pentru a-l prinde în fapt.

Filmările l-au prins în repetate rânduri pe micul hoț în timp ce se întorcea acasă din explorările sale nocturne. Acesta apărea cu doi sau trei pantofi în gură, venind spre casă.

Aparent, nu se mulțumea să aibă perechi ciudate, așa că felina se întorcea pentru a prelua al doilea pantof din pereche în aceeași seară sau chiar câteva nopți mai târziu.

Grupul de Facebook pentru încălțămintea rătăcită

În încercarea de a returna pantofii proprietarilor lor de drept, BJ a înființat un grup de Facebook numit Jordan The Feline Cat Burglar. Fiul său Gavin în vârstă de 15 ani, a lansat un site web cu același nume.

Advertisement

„Am observat că în ianuarie exista un pantof sau doi pe trotuarul meu. I-am aruncat. Pantofii apoi apăreau și mai des. Am o singură pisică care rătăcește noaptea, așa că m-am gândit că era el. I-am cumpărat un GPS tracker și am pus o cameră afară. Și l-am prins. Am avut peste 100 de pantofi din ianuarie. Uneori se întorcea pentru a lua și perechea unui pantof în aceeași noapte. Alteori, câteva zile mai târziu. Avem la casă o ușă pentru pisică, cu toate acestea, le arunca pe trotuarul din curte”, spune proprietarul felinei.

În filmările împărtășite de BJ, pisica poate fi văzută cum se strecoară prin curte cu o varietate de pantofi în gură.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *