ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Petru Mircea isi ascunde fiul de… hoti

Avatar

Publicat

pe

CONTROVERSE. Dr Carmen Harra sustine ca Petru jr ar putea fi baiatul lui Serban Georgescu

Soţul Mădălinei Manole a declarat, la „Happy Hour”, că este hărţuit şi că printre aşa-zişii paparazzi s-ar putea afla şi „borfaşi” care vor să-i afle programul, pentru a stabili cel mai bun moment pentru a-i sparge vila din Otopeni. El şi-a justificat astfel ofensiva asupra unei echipe incognito de la emisiunea Kanal D „Drept la ţintă”.

Mai mult, Petru Mircea a găsit motivul perfect pentru care şi-a dus fiul la părinţii săi, la Botoşani. El afirmă că se teme să-şi lase copilul singur în casă, în condiţiile în care vila ar putea cădea pradă hoţilor în orice moment. De asemenea, ca motiv secundar, Petru nu poate admite să fie fotografiat de paparazzi împreună cu fiul său şi cu mama sa asupra căreia planează încă unele suspiciuni din partea familiei Manole.

Magdalena Mircea, soacra Mădălinei Manole, s-a aflat în vila din Otopeni a vedetei chiar în noaptea de 14 iulie, când s-a întâmplat nenorocirea, iar ulterior au apărut voci care au inclus-o pe lista suspecţilor. De altfel, mama lui Petru urmează să fie audiată la cererea părinţilor Mădălinei, Eugenia şi Ion Manole.

Întrebat dacă s-a temut vreo secundă pentru viaţa sa în timp ce era urmărit de paparazzi, Petru Mircea a ezitat un răspuns clar: „Până la proba contrarie, poate sunt unii care vor să-mi verifice programul pentru, nu ştiu, juefuirea locuinţei, nu ştiu… Nu mă tem pentru mine, mă tem pentru copil. Cum ar fi să ies şi cu copilul şi cu mama mea în oraş?! Sau cu tatăl meu?! Nu pot să-i fac asta copilului meu!”.

Celebra vizionară de la Hollywood Carmen Harra îl simte pe Petru Mircea „încolţit”: „Eu nu îl mai văd pe acest Petru Mircea un om liniştit într-o relaţie stabilă, căsătorit. Chiar dacă pozează într-un om care deţine controlul, înlăuntrul lui există o confuzie totală pentru anii care urmează. (…) Practic, toată averea i-a rămas lui Petru Mircea, pentru că până să ajungă la copil e cale lungă. (…) Nu înţeleg de ce se respinge varianta ca soacra să-i fi servit paharul în care se afla otravă, atâta timp cât s-a aflat că mama lui Petru Mircea îi servea tot timpul pahare cu sucuri. (…) De ce copilul este la Botoşani?! Ceva e putred în toată povestea asta!”.

Totodată, dr Carmen Harra susţine că Petru jr ar putea fi fiul biologic al regretatului compozitor Şerban Georgescu, primul soţ al Mădălinei Manole. Ea susţine că artista ar fi folosit la conceperea in vitro a lui Petru jr materialul genetic al lui Şerban, prelevat cu ocazia primei încercări nereuşite de inseminare in vitro: „Cu câteva luni înainte de a rămâne gravidă (într-o convorbire purtată la telefonul vedetei Pro TV Cătălin Măruţă – n.r.), i-am spus Mădălinei că va avea un copil care va fi reîncarnarea lui Şerban Georgescu. Cred că i-am implantat ideea aceasta, nu neapărat în sens negativ, cred că asta s-a întâmplat în mintea ei. E foarte posibil ca Petru jr să fie fiul biologic al lui Şerban Georgescu, iar Petru Mircea să ştie despre asta. În acest fel poate fi explicată preferinţa Mădălinei pentru bărbaţii cu trăsături fizice cât mai apropiate de cele ale lui Şerban Georgescu şi faptul că Petru jr se află acum la Botoşani şi nu alături de Petru Mircea”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *