ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Paula Iacob, DECLARAŢIE-ŞOC: ”Becali A SLĂBIT în închisoare”

Celebra avocată Paula Iacob spune că incidentul cu mia de euro găsită, la Jilava, în buzunarul lui Gigi Becali este o „nouă încercare de a face din el, şi în puşcărie, infractorul secolului”.

Avatar

Publicat

pe

Celebra avocată Paula Iacob spune că incidentul cu mia de euro găsită, la Jilava, în buzunarul lui Gigi Becali este o „nouă încercare de a face din el, şi în puşcărie, infractorul secolului”.

Mai mult, avocata a arătat, în exclusivitate pentru ”ring”, de ce, în închisoare, clientul său nu s-a îngrăşat, ci, de fapt, a… slăbit. O anchetă internă a fost demarată în cadrul Penitenciarului Jilava după ce Gigi Becali a anunţat agentul supraveghetor al secţiei în care este deţinut că a găsit 1.000 de euro în buzunarul unei perechi de pantaloni scurţi. Deşi s-a autodenunţat, Becali ar putea fi sancţionat, fiindu-i schimbat regimul de detenţie de la semideschis la închis şi, totodată, îi poate fi redus numărul de vizite la care are dreptul sau numărul de pachete pe care le poate primi de acasă.

”Se exagerează că Becali s-a îngrăşat – Nicu Ceauşescu a slăbit 20 kg în Jilava” Posibilele noi măsuri restrictive cauzate de incidentul cu ”mia de euro” i-ar putea afecta latifundiarului şi mai mult starea de spirit, despre care se tot vorbeşte în ultima perioadă. În timp ce unii apropiaţi ai patronului Stelei spun că acesta s-a îngrăşat în ultimele zile, avocata Paula Iacob susţine că, din contră, el a slăbit din cauza… condiţiilor de detenţie.

”Cine poate spune că s-a îngrăşat Gigi Becali exagerează. Opinia mea, ochiul meu de femeie îmi spune că domnul Becali a slăbit. Cauza? Nu ştiu dacă suferinţa, dar în primul rând condiţiile lui normale de viaţă (n.r. – condiţii care îi lipsesc). Nicu Ceauşescu a slăbit 20 de kilograme în Jilava”, a spus, pentru cititorii „ring”, Paula Iacob. ”Nu, doamnă. Mulţumesc pentru plăcintă, dar regulamentul nu-mi permite” Avocata lui Gigi Becali ne-a mai povestit un episod recent, demn de ţinut minte pentru un Gigi Becali, care se străduieşte să respecte regulamentele şi condiţiile din închisoare, aşa cum sunt ele. “I-am dus într-o zi o plăcintă cu brânză şi nu a vrut să o ia spunând că nu vrea să încalce regulamentul.

Eu sunt foarte mâncăcioasă şi am luat câteva bucăţi de plăcintă pe drum. Obişnuiesc să mănânc în maşină fără probleme. Pe urmă, pe drum, m-am gândit: «Am luat plăcinta asta cu mine, mai bine să i-o dau lui (n.r. – lui Becali). A refuzat-o. A gustat şi, deşi era foarte bună, mi-a spus: «Nu, doamnă. Mulţumesc pentru plăcintă, dar regulamentul nu-mi permite. Nu iau. Eu nu fac nimic care să-mi creeze vreo problemă».” ”Părerea mea este că banii au fost uitaţi în buzunarul acela” De la refuzul plăcintei pentru a respecta regulamentul până la imposibilitatea ca Gigi Becali să fi cerut bani -o mie de euro – de acasă este un fir cât se poate de logic, în opinia doamnei avocat Paula Iacob. ”De aceea eu exclud total posibilitatea ca Gigi Becali să fi cerut bani (n.r. – de acasă). Şi altfel apare stupid ca el să fi cerut şi pe urmă tot el să se ducă şi să arate că a primit aceşti bani. Părerea mea este că banii au fost uitaţi în buzunarul acela. Mi se întâmplă şi mie şi oricui să uite în buzunare o hârtie, o adresă, o carte de vizită.

Or, la Becali, care umbla întotdeauna cu bani mulţi la el, sigur că se putea întâmpla…”, spune celebra avocată. ”Facem din Jilava, din nou, o închisoare de torţionari?!…” Întrebată dacă ar putea exista şi o înscenare, doamna avocat Paula Iacob răspunde: ”Iertaţi-mă, dar în închisori se petrec asemenea lucruri pe care noi oameni cu o minte normală nu le putem înţelege, încât eu nu exclud şi această posibilitate. Dar mi se pare absurd să se afirme că el oricum va fi sacţionat atât timp cât nu ai o dovadă, ci, dimpotrivă, ai dovada contrară că a făcut totul pentru a nu se încălca regulamentul penitenciarului, mi se pare absurd! Facem din Jilava, din nou, o închisoare de torţionari?!… Nu se poate aşa ceva: să aplici sancţiuni fără ca un om să comită o faptă care să încalce regulamentul!”.

Advertisement

Cine o poate păţi pentru ”mia lui Becali” Nu numai Becali poate suferi sancţiuni de pe urma autodenunţului, prin care a recunoscut că a găsit două bancnote de câte 500 de euro într-o pereche de pantaloni scurţi. De asemenea, şi gardienii de la Jilava pot fi sancţionaţi din cauza „excesului de sinceritate” al lui Gigi Becali pentru că nu au descoperit suma respectivă atunci când pantalonii au fost introduşi în penitenciar. Şi gardienii de la Penitenciarul Rahova vor fi chestionaţi, pentru că Becali a stat acolo înainte de a fi mutat la Jilava, iar cei 1.000 de euro puteau fi în posesia sa încă de atunci.

Potrivit unor surse demne de încredere, Gigi Becali a declarat că nu ştie de unde provin banii găsiţi în pantalonii scurţi. Latifundiarul din Pipera a mai avut un moment de sinceritate, în faţa instanţei, la ultimul termen de judecată, atunci când a declarat că a primit oferte de la mai mulţi deţinuţi, care i-au propus să îi dea telefoane mobile şi cartele SIM. El a spus că a refuzat de fiecare dată, pentru că nu vrea să încalce legea.

”Cine poate spune că s-a îngrăşat Gigi Becali exagerează. Opinia mea, ochiul meu de femeie îmi spune că domnul Becali a slăbit. Cauza? Nu ştiu dacă suferinţa, dar în primul rând condiţiile lui normale de viaţă (n.r. – condiţii care îi lipsesc). Nicu Ceauşescu a slăbit 20 de kilograme în Jilava”,AV. PAULA IACOB, apărătoarea lui Gigi Becali „I-am dus într-o zi o plăcintă cu brânză şi nu a vrut să o ia spunând că nu vrea să încalce regulamentul.”, PAULA IACOB, despre Gigi Becali ”Totul este o nouă încercare de a face din Gigi Becali, şi în puşcărie, infractorul secolului.”, PAULA IACOB, avocata lui Gigi Becali ”Mi se pare absurd să se afirme că el (n.r. – Gigi Becali) oricum va fi sacţionat atât timp cât nu ai o dovadă, ci, dimpotrivă, ai dovada contrară că a făcut totul pentru a nu se încălca regulamentul penitenciarului, mi se pare absurd!

Facem din Jilava, din nou, o închisoare de torţionari?!… Nu se poate aşa ceva!”, AV. PAULA IACOB, apărătoarea lui Gigi Becali 1.000 de euro a găsit Becali în buzunarul unei perechi de pantaloni scurţi.

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/217979/Paula-Iacob-DECLARATIE-SOC-Becali-A-SLABIT-in-inchisoare-Vezi-din-ce-cauza

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *