ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Presupusa amantă a lui Marcel Toader RUPE TĂCEREA.”M-a agăţat pe Facebook. Ştiam că mariajul cu Gabriela trece printr-un impas”

Avatar

Publicat

pe

Presupusa amantă a lui Marcel Toader, soţul Gabrielei Cristea, a dezvăluit amănunte din relaţia celor doi. Mihaela Adam, instructor de Kangoo Jumps în Lugoj, a povestit cum a început totul.

„El m-a abordat pe Facebook cu mesajul Felicitări pentru felul în care îţi întreţii corpul. Îl cunosc pe Marcel de 2-3 săptămâni. A confirmat de la început că este căsătorit cu Gabi Cristea. Mi-a spus că mariajul lor trece printr-un impas. La telefon am vorbit cu Marcel după ce scandalul a explodat în presă. Noi suntem doar prieteni, nimic altceva. El m-a invitat să ne întâlnim la Bucureşti, la o cafea. Nu mă simt vinovată faţă de Gabriela Cristea. Dacă o să ajung în Capitală aş putea să mă văd cu Marcel, care e problema?”, a spus Mihaela la emisiunea wowbiz.
„DACA L-AS PRINDE PE MARCEL CU O FEMEIE, L-AS OMORI”
Gabriela Cristea a comentat declaratiile Mihaelei Adam, dar a trimis sageti si catre sotul sau. „Deocamdata Marcel este sotul meu. Nu mi se pare normal ca intr-o relatie un partener sa se duca sa se confeseze la persoane care n-au legatura cu noi. Daca l-as prinde cu o femeie, l-as omori. El este foarte bolnav, iar problemele astea sunt serioase, nu bat campii. El a suferit un infarct miocardic”.
Marcel Toader a declarat că Mihaela nu este amanta sa şi că presupusa relaţie cu ea se rezumă doar la nişte discuţii pe reţeaua de socializare. 

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *