ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Obiectele pe care Meghan Markle le poartă zilnic la ea. Sunt foarte ieftine, dar extrem de prețioase pentru ea

Ce obiecte poartă Meghan Markle zilnic?

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle a fost un personaj interesant încă de la prima apariție. Nu cu mult timp după ce a venit în atenția tuturor, aceasta a început să aibă o atitudine care nu se potrivea regulilor stricte din cadrul Familiei Regale ale Marii Britanii. Ce obiecte ține cu ea zilnic? Este vorba despre niște lucruri foarte ieftine.

Ce obiecte poartă Meghan Markle zilnic?

S-a zvonit că Meghan Markle are tipicuri nenumărate, iar pe lângă acestea, are obiceiul de a purta zilnic anumite lucruri. Încă de când a intrat în familia regală britanică, Meghan a primit atât titlul de ducesă, cât și cele de style icon și influencer. Fiecare mișcare a fostei actrițe este atent monitorizată de către presă și fanii ei. Recent, Meghan a uimit pe toată lumea cu alegerea pe care a făcut-o.

Soția lui Harry poartă la gât două lănțișoare cu medalion pe care sunt inscripționate zodiile soțului și ale băiețelului. Din nefericire, unora li s-a părut cam mult, mai ales că ea trebuie să aibă o etichetă anume datorită titulaturii, astfel că trebuie să poarte lucruri foarte fine și elegante, deloc încărcate.Cu toate că toți au crezut că Meghan a făcut o aroganță alegând lănțișoare de 10 karate, talismanele costă 79$ și, respectiv, 159$.

Ce lucruri poartă Meghan Markle zilnic?

„Dacă unei femei nu-i stă bine în negru, nu-i stă bine în nimic”

Expertul regal Richard Fitzwilliams a vorbit despre alegerile vestimentare pe care le face soția Prințului Harry. Acesta a încurajat-o pe ducesă să poarte culori neutre sau închise, mai ales negrul, pentru că negrul în stă „atât de bine”.

„Fiindcă hainele pe care le poartă cele două influenţează vânzările diferitelor branduri, provocând la un moment dat o frenezie a cumpărăturilor. Hainele purtate de cele două ducese şi cumnate reprezintă azi un fenomen de interes mondial” a mai adăugat acesta.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *