ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Artista care nu se uită la bani când vine vorba de garderobă. „Sufletul trebuie să se hrănească cu ceva”

Avatar

Publicat

pe

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că marea slăbiciune a unei femei sunt hainele și pantofii. Asta o recunoaște și o artistă îndrăgită de la noi care a investit averi în garderoba sa de acasă.

Roberta Crinte cheluie oricât pentru mofturile ei vestimentare

Roberta Crintea este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi din țară. Aceasta a lansat sute de piese muzicale de-a lungul timpului și nu este de mirare că abia mai face față concertelor și spectacolelor.

La fel ca pentru orice artist de muzică populară, pentru Roberta Crintea costumul popular stă la loc de cinste. Este cea mai prețioasă piesă vestimentară, dar asta nu înseamnă că nu mai are și alte haine scumpe în garderobă.

Cu peste 25 de ani de activitate pe scenele muzicii populare, nu este de mirare că artista a adunat sute de piese vestimentare. Iar dacă ne referim la cele ale căror valoare se poate exprima în bani, atunci Roberta Crintea are o mică avere în dulap.

Stilul vestimentar al artistei s-a conturat în timp. Hainele reflectă cel mai bin atitudinea ei și tot ceea ce poartă o reprezintă în totalitate. Pe scenă, la concerte, interpreta poartă costume populare deosebite. Însă, în timpul liber, aceasta atrage atenția tuturor cu piese vestimentare care valorează o avere.

Garderoba artistei valorează o mică avere

Din garderoba Robertei Crintea nu lipsesc hainele și accesoriile de brand. Cel mai scump accesoriu din garderoba ei este o geantă de 5.000 de euro. Artista s-a gândit de două ori înainte să o cumpere, însă, a realizat că este o investiție bună.

Advertisement

Artista are mereu grijă de imaginea ei de persoană publică și nu doar prin prisma hainelor pe care le poartă. Aceasta merge frecvent la salonul de înfrumusețare și este atentă la orice detaliu.

Aproape că nu este moment din zi în care Roberta Crintea să nu arate ca scoasă din cutie. Vedeta își respectă propria persoană, dar și fanii prin această preocupare zilnică de aspectul fizic.

În plus, artista știe că nu va fi tânără mereu, așa că profită din plin de acești ani. Pentru că îi merge foarte bine pe plan profesional, Roberta Crintea vrea să se bucure de fiecare moment, atât singură, cât și în compania oamenilor dragi.

De-a lungul timpului, îndrăgita artistă nu s-a aruncat cu capul înainte doar pentru a-și satisface mofturile. Înainte de a arunca cu banii pe diverse capricii, vedeta s-a asigurat că la bătrânețe nu va fi o povară pentru băiatul ei.

Tocmai de aceea, fiindcă nu a dus niciodată lipsă de finanțe, aceasta și-a cumpărat mai multe imobile. Cu alte cuvinte, mai întâi a investit banii, după care a trecut la cheltuieli.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *