ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

O mie de oameni au ajutat o femeie înjunghiată de soț cu foarfeca. Poveste dramatică dintr-un sat din România

Alexandra are 6 copii pe care îi iubește nespus și pentru care ar muta și munții din loc. Din păcate, viața i-a scos în cale multe greutăți, toate încununate cu o sărăcie lucie din care se chinuie constant să iasă.

Avatar

Publicat

pe

Alexandra are 6 copii pe care îi iubește nespus și pentru care ar muta și munții din loc. Din păcate, viața i-a scos în cale multe greutăți, toate încununate cu o sărăcie lucie din care se chinuie constant să iasă.

Tatăl copiilor a fost cel mai nociv factor, acesta fiind un om violent care o lovea nemilos de câte ori I se năzărea. I-a scos dinții din gură, i-a înfipt un cuțit în picior și o foarfecă în spate. Până într-o zi în care 1.000 de oameni i-au sărit în ajutor.

Povestea Alexandrei va fi prezentată în noua ediție a emisiunii „Visuri la cheie”, prezentată de Dragoș Bucur la Pro TV. Drama ei și a celor 6 copii care o prețuiesc ca pe ochii din cap va impresiona publicul până la lacrimi, spun oficialii postului tv. Atât de puternice au fost mărturisirile femeii încât 1.000 de voluntari au pus mâna la treabă pentru a-i oferi Alexandrei și copiilor ei un nou început.

A rămas fără dinți în gură în urma bătăilor încasate

Echipa Visuri la Cheie, cu Dragoș Bucur în frunte

Alexandra are 6 copii, însă nu a reușit să le ofere prea multe zâmbete, pentru că a trăit clipe traumatizante alături de tatăl lor: „Am avut cuțitul băgat în picior, foarfecă băgată în spate, capul spart de sticle. Am 32 de ani și am rămas fără dinți din cauza bătăilor”.

Totuși a avut curaj! Curajul de a începe o nouă viață singură, cu cele 6 minuni ale ei. Curajul de a pleca de acasă, chiar dacă nu avea un adăpost deasupra capului. A vrut liniște pentru cei mici. Au ajuns să trăiască într-o casă din chirpici care mai avea un pic și cădea pe ei, dar nu i-a păsat. „Au fost multe zile în care n-am mai mâncat eu. Mă săturam numai când îi vedeam pe ei zâmbind”, va povesti Alexandra miercuri, de la 20:30.

Advertisement

În ajutorul acestor suflete s-au mobilizat peste o mie de voluntari care au reușit să le ridice o casă din donații și din implicarea celor care au vrut să facă un bine. Totul la inițiativa lui Eli, o tânără care și-a dat seama că împlinirea ei este să-i ajute pe cei mai puțin norocoși. Așa că destinul acestor 6 copii a devenit misiunea ei. A reușit să se țină de cuvânt și, când a simțit că nu mai poate singură, a apelat la emisiunea Visuri la cheie: „Am reușit! Mi-ar plăcea ca toată lumea să se gândească ce înseamnă Visuri la cheie”.

Miercuri, de la 20:30, Dragoș, Laura, Cristina și Omid ne așteaptă cu povestea celor 6 copii care vor avea parte de Visuri la cheie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *