ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Nicoleta Luciu şi-a dus tripleţii la o grădiniţă de lux

Împlinesc doi ani luna viitoare, dar zilele trecute vedeta şi-a dus pentru prima dată tripleţii la grădiniţă.

Avatar

Publicat

pe

Împlinesc doi ani luna viitoare, dar zilele trecute vedeta şi-a dus pentru prima dată tripleţii la grădiniţă.

Paparazzii „ring” au surprins-o, ieri, pe Nicoleta Luciu în timp ce îşi ducea copiii spre casă.

Soţul Nicoletei Luciu este tare mândru de cei patru copii ai săi. „De săptămâna trecută i-am dus la grădiniţă. Am avut noroc că am găsit acest loc lângă casă, doar traversăm parcul şi ajungem. E adevărat că e o grădiniţă de lux, dar merită efortul. Copiii au tot ce le trebuie acolo, iar personalul i-a făcut să se adapteze foarte rapid.

Primele zile i-am trimis cu bona, care a stat cu ei pe tot parcursul zilei pentru a fi sigură că se obişnuiesc”, a declarat, pentru „ring”, Zsolt Csergo.

„Gemenii mai aşteaptă”

Deşi Nicoleta a declarat că şi-ar mai dori copii, în special gemeni, Zsolt susţine că va mai dura până atunci. „Ne mai dorim copii, dar deocamdată ne ocupăm de cei patru. Zsolt jr. merge la ISB (International School of Bucharest, n.r.) din această toamnă, iar cei mici, la grădiniţă. Gemenii nu sunt o prioritate acum”, ne-a mai povestit soţul Nicoletei Luciu.

Advertisement

„După cununia Biancăi, am stat cu copiii, nu am mers la meci”

Întrebat de ce a plecat mai devreme de la petrecerea de după cununia civilă a Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, Zsolt Csergo a negat faptul că s-a grăbit să ajungă la meciul România-Ungaria. „Am mers acasă la copii. Ei la ora 20.00 dorm şi am vrut să stau mai mult în preajma lor. În plus, a fost o masă doar cu familia şi câţiva apropiaţi. La nuntă va fi altceva”, a spus omul de afaceri.

„Este o grădiniţă de lux, cu săli de curs amenajate special în funcţie de vârstă, teatru de păpuşi, sală de fitness, spaţiu de joacă. Nu credeam că poate exista aşa ceva în România.” – ZSOLT CSERGO, soţul Nicoletei Luciu

2 ani vor împlini tripleţii Nicoletei Luciu pe 1 octombrie, când vor fi sărbătoriţi atât la grădiniţă, cât şi acasă.

3.600 de lei plăteşte, lunar, Nicoleta Luciu pentru grădiniţa tripleţilor. La această sumă se mai adaugă şi cursurile suplimentare, plătite separat.

https://ziarulring.ro/stiri/monden/220404/Nicoleta-Luciu-si-a-dus-tripletii-la-o-gradinita-de-lux

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *