ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fiica lui Carmen Harra l-a CERUT DE SOȚ pe Alex Constantin

De când i-a dat papucii iubitului, Alexandra Harra îşi caută un nou partener care să fie, de ce nu, chiar din România.

Avatar

Publicat

pe

De când i-a dat papucii iubitului, Alexandra Harra îşi caută un nou partener care să fie, de ce nu, chiar din România.

Invitată, zilele trecute, la Prima TV, fiica de 26 de ani a celebrei scriitoare americane a fost încântată de frumuşelul de la „Focus Monden”, pe care îl consideră pur şi simplu „hot” (fierbinte).

Cu toate că merge la sala de forţă de ceva vreme, Alexandru Constantin nu a cucerit-o pe blondă cu muşchii, ci cu zâmbetul. Mai mult, prezentatorul TV a ajuns şi la inima lui Carmen, care îşi doreşte lângă fiica ei un băiat frumos, bun la suflet, dar şi foarte deştept.

„Vrei să fii bărbatul meu?”

După o emisiune în care i-a zâmbit şi l-a privit galeş, Alexandra şi-a luat inima în dinţi şi, la ieşirea din studio, l-a abordat direct: „Vrei să fii bărbatul meu? Ne căsătorim şi plecăm în SUA, iar prin România venim de câte ori vrei tu”. Surprins de propunerea atât de directă, Alexandru i-a mai oferit un zâmbet prin care Alexandrei i s-a confirmat că admiraţia este reciprocă.

„Nu mă pricep la gătit, dar promit să-ţi spăl hainele”

Pentru a-l ajuta să-i răspundă, Alexandra l-a pus în gardă pe realizatorul TV şi asupra micilor ei „defecte”… „Să ştii că nu mă pricep să fac mâncare, dar promit să-ţi spăl hainele şi să fac curat în casă”, i-a spus fiica lui Harra. Alegerea a fost, se pare, şi pe placul scriitoarei, care şi-a dat acordul pentru o eventuală relaţie: „Eşti un băiat foarte bun, v-ar sta bine împreună. În SUA poţi avea o carieră de succes, ai toate calităţile necesare”.

Îl vede actor la Hollywood

Uluit de norocul care a dat peste el, Alexandru Constantin a uitat să o întrebe pe Carmen despre ce-i rezervă viitorul. În schimb, colegii lui au rămas uimiţi cum Harra le descrie partenerii de viaţă şi dorinţele. Până la urmă, Carmen şi Alexandra i-au făcut o previziune încurajatoare: „Vei deveni actor de film în România, dar, până la urmă, vei ajunge la Hollywood”. Prezentatorul Prima TV a confirmat: „Incredibil, chiar săptămâna viitoare am admiterea la UNATC!”.

Advertisement

„Mi-a plăcut din prima clipa de Alexandru pentru că are ceva special şi sunt convinsă că asta îl va ajuta în viaţă.” – ALEXANDRA HARRA

26 de ani va împlini Alexandru Constantin pe 29 septembrie.

https://web.archive.org/web/20130911182817/https://ziarulring.ro/stiri/monden/220222/Fiica-lui-Carmen-Harra-l-a-CERUT-DE-SO-pe-Alex-Constantin

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *