ZiarulRing

22-apr.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Momentul de la Vocea României care a șocat. ”Ne-am uitat între picioarele ei”

Avatar

Publicat

pe

Actul neașteptat de la Vocea României. Ce i s-a întâmplat uneia dintre participantele de la Pro TV. S-au uitat între picioarele ei.

Momentul de la Vocea României care a șocat o lume întreagă. Ce a pățit o concurentă. „Ne-am uitat şi între picioarele ei”, este reacția pe care a avut una dintre cele mai importante instituții ale statului român.

Actul neașteptat de la Vocea României. Ce i s-a întâmplat uneia dintre participantele de la Pro TV. S-au uitat între picioarele ei

Actul neașteptat de la Vocea României, emisiune care se difuzează pe micile ecrane în fiecare seară de vineri, începând cu ora 20:30. Ce i s-a întâmplat uneia dintre participantele show-ului muzical de la Pro TV.

S-au uitat între picioarele ei cu camera de filmat după ce a povestit un moment neplăcut prin care a trecut. Maria Guci, o tânără originară din Republica Moldova, a mărturisit că a fost abuzată pe când avea 17 ani.

Concurenta a interpretat piesa Alive de la One Direction. Producătorii și cameramanii au lăsat să se vadă zona intimă a acesteia, la scurt timp după ce a terminat să cânte în audițiile pe nevăzute de la Vocea României.

Din acest motiv Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) s-a sesizat și a sancționat postul de televiziune. Membrii au discutat într-o ședință publică pentru că Pro TV a lăsat să se vadă conturul zonei intime prin fustă.

Advertisement

„Am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating”, a spus Cristina Pocora, membru CNA, conform paginademedia.ro.

Vocea România, avertizată de CNA

„Asta speram să rămână pe mesaj, dar a fost atât de nefericită filmarea aceea şi chiar nimeni s-o vadă, în condiţiile în care se montează emisiunea, nu era în direct. Adică aţi anulat-o pur şi simplu.

Aţi anulat povestea, aţi anulat personajul. Aţi folosit-o. Acolo se putea monta, adică nu a fost în direct”, a completat Monica Gubernat, preşedintă şi membru CNA, mai arată sursa menționată anterior.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *