ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Maia Morgenstern, despre debutul dificil în teatru. “Eram 500 de fete pe 4 locuri. Aveam 18 ani”

Avatar

Publicat

pe

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite actrițe din România. A jucat în numeroase filme, dar și pe scena teatrului, unde a interpretat roluri memorabile. Într-o postare pe contul de socializare, actrița de 58 de ani a vorbit despre pensionare.

Maia Morgenstern are 58 de ani, iar în prezent  joacă în telenovela “Sacrificiul: Alegerea”, de la Antena 1. “Aştept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani. Merit. Acum patruzeci de ani şi ceva, puţin ceva, am căzut la examenul de admitere la facultate. Facultatea de teatru: IATC.

Eram 500 de fete pe 4 locuri. N-am intrat. Meritam. Să nu intru: un repertoriu nepotrivit. Sau dosar? În fine… Monolog aiurea şi poeziile. De forţă, de dragoste, populară, fabulă sau de comedie.

Şi filozofică. Aveam 18 ani. Am intrat la muncă, la Teatrul Evreiesc de Stat. Figurantă corp ansamblu – că n-aveam studii. Aveam 18 ani. Am dansat şi-am cântat şi-am învăţat din mers. Şi-am plâns un pic.

Acum aştept pensia. Merit. Pensia vine pe numele tău adevărat. Pensie merit. Nu de merit. Merit pensia”, a scris Maia Morgensetrn pe contul de socializare.Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *