ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Copiii de vedetă care seamănă leit cu părinții lor. Asemănarea e așa bună încât abia faci diferența între ei

Avatar

Publicat

pe

Unii copii cresc pentru a arăta ca părinții lor. Unii arată mai mult ca gemeni sau frați decât copii. Pentru unii dintre acești copii celebri, asemănarea dintre ei și părinții lor este uluitoare.

Copii care seamănă leit cu părinții lor

Este destul de normal ca copiii să arate ca părinții lor. Se întâmplă în fiecare zi. Dar când ești un părinte super-celebru și copilul tău seamănă izbitor cu tine, este cam nebunesc.

Rumer Willis, nu ai cum să nu vorbești despre ea, când părinții sunt două dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Rumer și-a moștenit trăsăturile atât de la Bruce Willis, cât și de la Demi Moore. Nu suntem siguri dacă seamănă mai mult cu mama sau cu tata.

Rumer Willis și Bruce Willis

Fiica vedetei a decis să continue actoria și, deși are roluri mici în filme încă din anii ’90, pretenția ei la faimă a venit din filmul House Bunny. În aceste zile, Rumer Willis este ocupată cu spectacolul ei Empire.

Sistene și Sly Stallone

Celebrul actor a avut grijă de cele trei fiice ale sale, Sistine, Scarlet și Sophia, într-o educație fără violență. Împreună cu Jennifer Flavin, Sylvester a crescut fiice frumoase. Surorile au acum o carieră de modeling și avem sentimentul că le vom vedea foarte curând pe catwalk și în reviste de modă.

Advertisement

Unii spun că Sistene este varianta feminină a lui Silvester Stallone

Jane Carrey și Jim Carrey

Jane Carrey s-a născut în 1987 după povestea  lui Jim cu Melissa Womer, chelneriță și actriță. De-a lungul copilăriei, Jane, care are zâmbetul tatălui ei, a văzut destul de multe suișuri și coborâșuri. Ar fi putut trăi o viață luxoasă datorită contului bancar gras al tatălui ei, dar Jane a vrut să-și facă un nume pentru ea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *