ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Locul din România care arată exact ca în Norvegia! E la fel de frumos, însă traiul mult mai ieftin. Puțină lume știe de el

Avatar

Publicat

pe

Dacă ești în căutare unui loc din România asemănător cu Norvegia nu trebuie să pleci din țară. Avem locuri frumoase, de vis, cu aer curat, iar unele dintre ele nu sunt nici scumpe.

Locul din România care arată exact ca în Norvegia

România are numeroase locuri superbe, însă nu toată lumea știe de ele. Acest loc superb din țara noastră arată exact ca în Norvegia. Are aer curat și este extrem de accesibil la preț.

Unde în România poți să te simți ca în Norvegia? Într-un loc de vis din județul Suceava. Este vorba despre Todireni, din comuna Sărut Dornei. Aici găsești o locație de vis.

Este situată la doar 8 kilometri de Vatra Dornei, iar cei care au ajuns în acest loc din România s-au simțit ca în Norvegia. Care este motivul și ce are atât de special acest loc?

Cubul din Oglindă este un loc de cazare unic în România. Acesta este suspendat la doi metri deasupra pământului. Mai mult de atât, acest loc de vis din România este ascuns într-o pădure.

Îl găsești cu greu dacă nu știi unde să mergi, având în vedere multitudinea de faună din jurul său. Ce găsești aici? În primul rând un interior spațios, astfel că nu ai nevoie de nimic pe durata cazării tale.

Advertisement

Cât costă să stai în acest loc de vis

De la bucătărie, living, până la baie și un dormitor la etaj. Și chiar dacă stai și în afara Clubului din Oglindă te vei bucura de un peisaj de vis, având în vedere că natura se reflectă fix în oglinzile din exterior.

Potrivit calatorinbascheti.ro, ideea îi aparține unui tânăr din zonă. A vrut un proiect revoluționar în România și iată că a și reușit să facă acest lucru. Nu e de mirare deci, de ce multe persoane aseamănă locul cu Norvegia.

Totodată, proprietarul nu a vrut să distrugă natura din jur pentru a da viață acestui proiect. Tocmai din acest motiv, cei care ajung aici se bucură de liniște, dar și de un aer curat.

Cât costă să te cazezi în acest loc din România? În primul rând patru persoane pot să locuiască aici. Cei care ajung în timpul săptămânii plătesc 500 de lei pentru o noapte, iar în weekend prețul este de 600 de lei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *