ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Locul de vis pe care nimeni nu vrea să îl viziteze. Deși e spectaculos, puțini turiști ajung aici

Avatar

Publicat

pe

Există un loc de vis unde puțini turiști pot ajunge. Este superb și poate nici măcar tu nu ai auzit de el. I se spune ”Perla Pacificului”, iar peisajele din zonă pur și simplu îți taie respirația.

Locul de vis pe care nimeni nu vrea să îl viziteze

Există numeroase locuri de vis de pe glob de care turiștii s-au îndrăgostit. Chiar și așa, sunt locații mai spectaculoase care rămân ascunse. Exemplu este această țară unde puțini turiști pot ajunge.

Ai mai auzit până acum de Nauru? Acest loc de vis se află în Pacific. Găsești ape cristaline pe această insulă tropicală, dar și alte peisaje pe care nu le poți compara. În ciuda frumuseților sale, acest loc de vis atrage doar 200 de turiști pe an.

De ce evită oamenii să meargă în această țară în ciuda frumuseților sale? Acest loc de vis nu are stațiuni așa cum se întâmplă în alte țări de pe glob, deci nu e popular. De asemenea, nu există niciun zbor direct care să te aducă aici.

Deși ai șansa să vezi răsărituri unice și poți face băi în lagune spectaculoase, iată că pentru o astfel de călătorie, nu mulți sunt dispuși să meargă la drum, așa că preferă locații faimoase și mai aglomerate. Chiar și așa,  cine a ajuns însă în acest loc de vis, cu siguranță a revenit și a doua oară.

Ce poți să faci în Nauru

Este extrem de liniștit și poți spune că ești într-o cu totul altă lume când ajungi aici. Ce alte lucruri mai trebuie să știi despre Nauru? Această țară este încărcată de tradiții, dar și de obiceiuri.

Advertisement

De asemenea, în trecut, țara era un centru prosper de exploatare a fosfatului. Acum au rămas însă doar peisaje și o faună practic neatinsă. Oricine ajunge în acest loc poate să facă drumeții și se poate bucura de fructe proaspete.

Locuitorii din zonă păstrează și ei tradiții vechi, din generație în generație. Astfel, te vei bucura de o experiență cu adevărat unică în această țară. Și drumul, chiar dacă nu este unul cu zbor direct este la rândul său său destul de interesant.

Ce poți să mai faci în Nauru? Pe lângă faptul că simți liniște, având în vedere că locul nu e deloc aglomerat, poți face plajă și de asemenea, te poți delecta și cu alte bucate alese ale zonei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *