ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Iluzia optică ce dă bătăi de cap. Doar geniile găsesc unde se află mașina ascunsă în imagine, în mai puțin de 5 secunde

Avatar

Publicat

pe

Iluzia optică ce presupune să găsești mașina ascunsă în imagine în mai puțin de 5 secunde. Doar geniile o pot rezolva în timp util. Trebuie să privești cu atenție fiecare detaliu.

Iluzia optică ce dă tuturor bătăi de cap. Poți găsi mașina ascunsă în imagine în mai puțin de 5 secunde?

Există numeroase iluzii optice pe internet, care sunt mai ușor sau mai greu de rezolvat. Unele sunt foarte dificile și poate fi destul de greu să-ți dai seama de anumite detalii, mai ales într-un timp scurt.

Unele dintre aceste iluzii îți pot cere să identifici diverse cuvinte, personaje sau obiecte în doar câteva secunde, însă nu este deloc simplu. E nevoie de foarte multă atenție și concentrare pentru a putea rezolva astfel de teste.

Iluzia prezentată în imagine îți cere să găsești mașina în mai puțin de 5 secunde, potrivit English Jagran. Este foarte ascunsă, așa că trebuie să ai o atenție sporită la detalii pentru a o observa în timp util. Această iluzie le dă bătăi de cap multor persoane.

Chiar și cei care au un spirit foarte bun de observație pot avea probleme în a identifica mașina într-un timp atât de scurt. Imaginea trebuie privită cu atenție, deoarece există mai multe personaje și lucruri care pot îngreuna situația.

Atunci când încerci să rezolvi o iluzie optică, cel mai bine este să începi să te uiți la imagine de la stânga la dreapta, apoi de sus în jos. În felul acesta, vei putea observa rapid toate detaliile ascunse și poți să găsești în timp util ceea ce cauți.

Advertisement

Revenind la imaginea dată. tu poți găsi mașina în mai puțin de 5 secunde? Încearcă să privești totul cu mare atenție și să nu lași nimic să-ți scape din ochi.

Unde se află, de fapt, mașina din imagine

Aceasta este o iluzie optică destul de grea și pentru faptul că trebuie să identifici mașina foarte repede, fără a avea prea mult timp la dispoziție să studiezi imaginea.

În cazul în care nu ai găsit răspunsul, află că mașina se află undeva în partea stângă a imaginii, sub standul de înghețată. Mașina are culoarea galbenă și nu este deloc ușor de găsit, cel puțin nu atât de repede.

Răspuns iluzie optică
Rezultatul iluziei optice. Sursa foto: english.jagran.com

Cu ajutorul iluziilor optice, ne putem da seama cum funcționează creierul uman atunci când procesează imaginile. Acestea reprezintă, de altfel, o metodă foarte bună de a ne testa atenția la detalii.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *