ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Legătura nebănuită dintre Prințul Charles și mama Principelui Nicolae. Ce s-a întâmplat cu fiica Regelui Mihai

Avatar

Publicat

pe

Prințul Charles al Marii Britanii trebuia să se căsătorească cu una dintre fiicelui Regelui Mihai I. Cel puțin așa susțineau comuniștii, care au trimis Securitatea pe urmele Regelui Mihai, aflat în exil. Totul a ieșit la lumină recent.

Pprințul Charles ar fi trebuit să se căsătorească cu una dintre fiicele Regelui Mihai

Regele Mihai I și-a trăit aproape toată viața în exil, însă Securitatea l-a urmărit pas cu pas, de frică să nu cumva să se întoarcă în România. Securitatea era la curent cu tot ce se întâmpla în viața Regelui Mihai și totul era raportat Partidului Comunist.

O astfel de informare aflată acum la dosarul de urmărire informativă a Regelui Mihai vorbea despre un plan care însă nu a mai avut loc. Din informațiile culese de Securitate, Prințul Charles al Marii Britanii ar fi trebuit să se căsătorească cu una dintre fiicele Regelui Mihai I, scrie historia.ro.

Pprințul Charles ar fi trebuit să se căsătorească cu una dintre fiicele Regelui Mihai

Informațiile Securității, contrazise de timp

„Potrivit unor date recente, una dintre fiicele lui Mihai de Hohenzollern, Elena, se va căsători cu Charles, prinţul moştenitor al Angliei, logodna urmând să aibă loc în cursul acestui an.

Regina Elisabeta a II-a a Angliei şi prinţul Philip şi-ar fi dat consimţământul în acest sens, iar după toate probabilităţile, venirea la tronul Marii Britanii a prinţului Charles ar urma să aibă loc în anul 1977”, se arată în dosarul de urmărire informativă a Regelui Mihai, publicat de CNSAS.

Informațiile Securității au fost însă cotrazise de vreme. Prințul Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana, de care a divorțat însă. Apoi, Charles s-a căsătorit cu iubirea vieții sale, Camilla.

Advertisement

Prințesa Elena s-a măritat cu un britanic dar nu cu Prințul Charles. Fiica regelui Mihai a fost căsătorită profesorul Robin Medforth-Mills, de la Universitatea din Durham. Principele Nicolae s-a născut în 1985, iar api a venit pe lume şi sora lui, Elisabeta Karina de Roumanie. Principesa Elena a divorţat de primul soţ, în 1991, şi s-a recăsătorit în 1998 cu Alexander Phillips Nixon.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *