ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Feli a reușit să treacă peste depresie cu ajutorul meditațiilor și terapiilor energetice. „Merg pe drumul ăsta cam de vreo 8-9 ani”

Avatar

Publicat

pe

Feli a recunoscut în repetate rânduri că avut episoade de depresie și că a trecut cu greu peste relațiile toxice, reușind cu greu să treacă peste. Deși nu mai are niciun motiv să fie nefericită, artista face în continuare meditație și terapii energetice pentru a-și crea o stare bună de psihic.

Chiar dacă s-a vindecat de depresie și în momentul de față trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, Feli merge în continuare la terapie și încearcă să ducă un stil de viață total diferit de până acum.

„Nu știu să zic dacă sunt credincioasă. Cred că mai mult sunt spirituală. Am eu așa legătura mea cu Dumnezeu. Eu îi zic Dumnezeu, unii zic Universul, unii zic Cerurile. Eu merg pe drumul ăsta cam de vreo 8-9 ani, după o depresie din aia imensă de m-a pus la pământ, de nu mai știam nici cum mă cheamă, nici unde sunt. Când am luat-o pe drumul ăsta simțeam așa că nu mă mai bucura nimic. Atunci am zis să văd care e treaba cu meditațiile, ce înseamnă chakrele astea. Bine nu m-am dus într-o extremă. Am început să fac exerciții de respirație, să fac tot felul de meditații, după care am început să merg la terapie la o tipă care este pe infoenergetică. Eu cred că pe Pământul ăsta sunt oameni cu har”, a povestit Feli, completând că de când face terapie energetică a reușit să se pună pe picioare și lucrurile s-au așezat în viața ei.

„Mă duc de 4 ani la cineva care m-a ajutat să văd altfel lucrurile. M-a pus foarte bine pe picioare și am început să fiu mai atentă la ce scriu, ce muzică ascult, ce carte citesc”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *