ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ionuț Dolănescu, avere impresionantă în SUA. Câți bani are fiul Mariei Ciobanu, în conturi

Avatar

Publicat

pe

Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al regretatului artist Ion Dolănescu, duce o viață de lux în America. Artistul are o sumă impresionantă în conturi, care a fost estimată la peste un milion de euro. Cu toate că cântărețul câștigă sume colosale de pe urma concertelor susținute, acesta a dat întotdeuna dovadă de modestie.

O parte din averea lui Ionuț Dolănescu este primită ca moștenire după moartea tatălui său, Ion Dolănescu. Însă, la vremea respectivă a fost un adevărat război pe moștenire între el și fratele său, Dragoș Dolănescu, care durat în jur de opt ani. Cei doi fraţi au avut de împărţit două case, cea din Caimatei şi cea din Sinaia, mai multe terenuri şi drepturile de autor. În cele din urmă, Ionuț Dolănescu a primit vila în care a locuit tatăl său, care a fost estimată la 40.000 de euro și pe care și- dorea din tot sufletul. În plus, Ionuț Dolănescu a mai primit și jumătate din drepturile de autor, estimate la la 114. 000 euro.

Ionuț Dolănescu duce o viață de lux în America alături de familia sa. Cât încasează lunar?

Ionuț Dolănescu are o avere impresionantă

Artistul are două case în America, una în valoare de 250.000 de euro, iar cealaltă vilă l-a costat aproximativ 110.000 de euro. Nici de mașini nu duce lipsa artistul. Acesta are două autoturisme de lux ce ajung la 100.000 de euro.

Onorariul maxim perceput de cântăreț la fiecare concert pe care îl încasează începe de la 2.000 de euro şi poate ajunge până la 5.000 de euro. Dacă ar fi să punem la socoteală și câștigurile provenite din albumele vândute, averea lui Ionuț Dolănescu depășește un milion de euro.

”În toate proprietăţile pe care le a avut Ion Dolănescu asta era casă lui de suflet. Experții au evaluat o la peste 400 000 euro, pentru mine această casă are în primul rând valoare sentimentală. Nu cred că mi ar ajunge pentru că e mai ușor să construiești de la zero decât să reconditionezi”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *