ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jude Law e de nerecunoscut. Cum a fost surprins în Londra: ce schimbare de look

Avatar

Publicat

pe

Duminică, actorul Jude Law a fost surprins de către paparazzi englezi, într-o cursă de jogging prin Londra. Cu greu și-au dat aceștia seama că este el.

Jude Law a ajuns de nerecunoscut

Starul hollywoodian poartă acum o barbă stufoasă, părul lung care pare neîngrijit și cu greu ai crede că are doar 47 de ani. Doar mușchii picioarelor care se văd de sub pantalonul scurt indică că este vorba despre un bărbat tânăr. Totodoată, costumul negru și adidașii marca Nike i-au făcut pe cei caare l-au fotografiat să își dea seama că nu e vorba de un oarecare cetățean.

Jude Law este departe însă de zilele în care apărea spilcuit, cu părul tuns și alergând, într-unul dintre filmele sale, îmbrăcat în vestă de luptător sau având o ținută elegantă, de cuceritor. Nici la căsătoria cu Philipa, de la sfârșitul anului trecut sau când i s-a născut cel de-al șaselea copi nu arăta altfel decât bine.

Are șase copii

Jude Law a fost în culmea fericirii când ultima sa soție, psihologul pe nume Philipa Coan, i-a dăruit cel de-al șaselea copil. Cei doi și-au unit destinele anul trecut la Londra, după patru ani de relație.

Potrivit declarțiilor presei de peste Ocean, Jude Law este foarte încântat de rolul de tată. Acesta are cinci copii din trei relații anterioare. Înainte de venirea pe lume a bebelușului, actorul menționa că abia așteaptă ca în familia sa „frumoasă și stabilă”, cu multă bucurie, să apară și un bebeluș.

De altfel, Jude Law nu s-a ferit să spună că rolul de tată este o sursă mare de fericire: ”Ador asta. De ce să n-am încă un copil? Am șansa să fiu cu o persoană pe care o iubesc la nebunie. Deci ideea de a avea mai mulți copii este de-a dreptul minunată”, a declarat actorul englez care a făcut o carieră fulminantă la Hollywood.

Amintim că Jude Law a venit și în România, la începutul anului 2009, când în apropierea Brașovului s-a filmat Cold Mountain. În anul 2003, acesta a fost nominalizat pentru Premiul Academiei pentru cel mai bun actor din acest film.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *