ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lord Ice Cube. Cum a devenit rapperul lord?

Avatar

Publicat

pe

Rapperul și actorul american Ice Cube s-a lăudat că este un „adevărat lord scoțian” după ce a cumpărat o mică bucată de pământ într-o zonă rurală din Aberdeenshire.

Fosta vedetă NWA le-a spus fanilor săi pe rețelele sale de socializare că a cumpărat o „bucată de pământ în Scoția” și că acum a devenit Lord Ice Cube.

Cum a devenit Ice Cube un lord

Terenul se află lângă Castelul Huntly, iar achiziționarea acestuia l-a făcut din punct de vedere tehnic un lord.

Videoclipul, care a fost încărcat pe pagina sa de Facebook, pare să arate terenul din Aberdeenshire, lângă o casă fortificată din Lessendrum. Se înțelege că locuința ruinată datează de sute de ani și a fost casa nobilului Clan Bissett.

Ice Cube ține în mână documentul despre care spune că dovedește că deține proprietatea terenul respectiv și îi îndeamnă pe alții să „obțină o bucată din pământ”.

„Am cumpărat o bucată de pământ în Scoția. Mă face un adevărat lord, OK? Fii un adevărat lord ca Ice Cube!”, spune rapperul.

Rapperul le sugerează urmăritorilor să devină și ei „adevărați lorzi”

Descriindu-se drept „stăpânul războiului de pe coasta de vest”, a spus: „Dar știai că băiatul tău este un adevărat stăpân? Da, așa este, un adevărat lord”. El adaugă că, dacă cineva vrea să fie un „adevărat lord” ca el, ar trebui să viziteze compania care vinde terenuri din Scoția.

Advertisement

Documentul pe care rapperul îl prezintă pe o tabletă nu este clar, dar pare să spună „Lord Ice Cube”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *