ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Jucăria erotică pe care Prințesa Diana o ținea la ea, în timpul vizitelor regale. De la cine o avea

Avatar

Publicat

pe

Au fost făcute dezvăluiri incredibile despre viaţa personală a Prinţesei Diana! Se pare că acesteia i s-a făcut o farsă de zile mari în timpul unor întâlniri regale extrem de importante.

Prinţesa Diana şi mascota “specială” – o jucărie erotică

Deşi părea o femeie timidă, iar apariţiile sale erau mereu decente, lucrurile stăteau cu totul altfel în viaţa personală a Prinţesei Diana. În cartea lui Ken Wharfe despre viaţa fostei soţii a Prinţului Charles, este povestit un moment pe cât de amuzant, pe atât de neaşteptat. Mai exact, fostul bodyguard al Prinţesei Inimilor a povestit că una dintre plăcerile nevinovate ale acesteia erau farsele, însă una a fost de-a dreptul deplasată, ar spune unii.

Se pare că Sarah McCorquodale, sora Prinţesei, şi Wharfe, unul dintre ofiţerii regali şi confidentul acesteia, au pus la cale o glumă deocheată. Totul s-a petrecut în timpul unei seri petrecute la Paris. Sarah cumpărase o jucărie sexuală şi a strecurat-o în geanta Dianei. Ceea ce a urmat, însă, este dincolo de orice imaginaţie. Amuzată peste măsură de farsă, Prinţesa a transformat “jucăria” într-o adevărată mascotă.

“Diana a descoperit vibratorul când a căutat ceva în geanta ei, între două întâlniri importante, cu preşedintele francez Jacques Chirac şi, respectiv, cu Paul McCartney. Gestul cu pricina n-a ofensat-o deloc pe Prinţesă. Dimpotrivă, i s-a părut că întreaga farsă era foarte amuzantă, motiv pentru care Le Gaget a devenit pe loc mascota ei secretă din toate vizitele regale din străinătate care au urmat.

De fapt, nu numai că nu se supărase, ci a devenit cumva ataşată de mascotă ei dragă. Când am ajuns în Nepal, Diana m-a întrebat cât se poate de serioasă: Sper că ai luat Le Gaget cu tine, Ken. Ştii doar că totul va fi compromis dacă nu-l avem cu noi, nu?”, a dezvăluit Wharfe pentru cei de la Daily Mail.

Jucăria erotică pe care Prințesa Diana o ținea la ea, în timpul vizitelor regale. De la cine o avea

Farsa făcută lui Harry, una de zile mari

Chiar dacă se amuza teribil la orice glumă care i se făcea, Prinţesa Diana adora să facă tot felul de farse copiilor ei. Într-un an, de Crăciun, aceasta i-a cumpărat lui Harry excremente de câine false pe care i le-a pus în şosetă. Aşa cum era de aşteptat, Prinţul s-a amuzat copios, ba chiar se gândea să o păcălească pe Regină.

Advertisement

”Petrecea ore bune căutând cadouri amuzante pentru a le pune în șosete”, a povestit fostul său majordom, Paul Burrell.

Deşi făceau parte dintr-o lume intangibilă pentru oamenii de rând, Diana încerca mereu să îi facă pe William şi pe Harry să ducă o viaţă relativ normală, să ia contact cu tot ce însemna traiul de zi cu zi. Apropiaţii povestesc că îi aceasta îi ducea, în fiecare sâmbătă, la fast food şi îi lăsa să se uite la televizor la show-urile preferate pentru copii.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *