ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Michaela Prosan, Sonia din serialul Sacrificiul, schimbare uluitoare de look. Garantat nu o mai recunoști

Avatar

Publicat

pe

Michaela Prosan s-a prezentat în diferite ipostaze în fața publicului. Cu părul roșcat sau șaten, lung sau tuns scurt, oamenii au considerat-o fermecătoare de fiecare dată. Așadar, are parte de susținerea publicului orice schimbare de look și-ar face, dar acum este ceva cu totul diferit de sfera în care s-a învârtit până acum. Cum au răspuns oamenii care o apreciază?

Michaela Prosan, actrița din Sacrificiul, schimbare de look

Michaela Prosan (28 de ani), s-a născut în Slobozia și a urmat cursurile Liceului de Arte Ionel Perlea, pentru ca mai apoi să absolve Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București, la clasa profesorului Florin Zamfirescu. Primul său rol de anvergură a fost în anul 2014, când a interpretat-o pe Mona în spectacolul ”Steaua fără nume” de Mihail Sebastian. Piesa s-a jucat pe scena Teatrului Elisabeta din Capitală.

A mai jucat în piese de teatru precum ”Biloxi Blues” de Neil Simon, ”Servieta de doc” de Mihail Zoscenco, ”Rinocerii” de Eugen Ionescu. În 2014, a apărut în scurtmetrajul ”Things Called Love”. În anul 2016, a interpretat-o pe Izzy în ”Escape VR”, primul film de ficțiune VR românesc. Din 2018, Michaela Prosan a fost Sonia Caragea, protagonista serialului ”Fructul Oprit”, difuzat pe Antena 1, iar din 2019 face parte din distribuția serialului Sacrificiu, difuzat pe Antena 1.

Cât despre schimbările de look, fie că sunt impuse de rolurile pe care le joacă ori ba, tânăra pare deschisă la nou, arătându-se în diferite ipostaze, accepându-și părul și scurt, și lung.

Nu s-a văzut făcând altceva decât teatru și film

„Da, am terminat un liceu de arhitectură, arte ambientale și design. Țin minte că eram nehotărâtă în privința a ceea ce urma să fac pe viitor: arhitectură, design de interior… Și atunci când ești indecis există spațiu cât să poți să optezi și pentru altceva. În cazul meu, a fost actoria.

Din momentul în care mi-am asumat alegerea și până în prezent, toată energia mea a fost canalizată către meseria pe care mi-am ales-o și nu am trădat-o de-a lungul acestor ani, dimpotrivă, am prioritizat-o. N-a fost ușor, lucrurile n-au fost tot timpul roz, dar îmi place să cred că toate situațiile pe care le-am întâmpinat – bune, rele – au fost în favoarea mea”, a povestit actrița.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *