ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Gina Pistol: „Am câştigat din POKER cât să-mi iau o GEANTĂ”

Avatar

Publicat

pe

Vedeta a dezvăluit, pentru „ring”, cât de mult a câştigat din jocul de care e atât de pasionată şi cum a experimentat ea viaţa în doi de-a lungul anilor.

Cu toate că practică acest sport de mai mulţi ani, este ambasador Poker Fest România şi participă la o mulţime de turnee în ţară şi în străinătate, Gina Pistol nu a câştigat prea mulţi bani din poker. Nu a putut să ne spună suma exactă, dar cel puţin nu e „pe minus”, ceea ce e o performanţă în lumea celor pasionaţi de acest joc de noroc.

„Am câştigat din poker suficient cât să-mi iau o geantă. Nu am ieşit niciodată pe minus, nu ştiu să pierd. La masă, am un stil haotic, ceea ce e foarte periculos pentru un jucător de poker, dar mă ţin bine. Sunt pe plus, nu ştiu suma, dar e bine că nu sunt în pierdere”, a declarat Gina Pistol pentru „ring”.

„Am avut doar relaţii, nu aventuri”

Frumoasa Gina Pistol e genul care preferă relaţiile serioase, niciodată aventurile. Deşi s-a speculat mult pe marginea relaţiilor ei de scurtă durată sau, vedeta ne povesteşte cum a experimentat, de fapt, viaţa în doi.

„Nu am avut niciodată aventuri de o noapte, am avut doar relaţii. De la 19 ani am avut relaţii dintr-alea în care eu stateam în casă şi găteam. Am experimentat, e dreptul meu să fac asta, dar se pare că, dacă îmi recunosc relaţiile, sunt fraieră. Mai bine de cele care au aventuri peste aventuri; sunt privite mai bine şi ajung nişte doamne, mai nou”, ne-a mărturisit Gina Pistol.

Advertisement

„O zi la «Serviciul Român de Comedie» e ca o zi de terapie prin râs, nu simt că merg la muncă. Îmi pare rău că ne apropiem de vacanţă. Cel mai important în viaţă e să faci lucrurile care îţi plac cel mai mult.”, GINA PISTOL

„N-am jucat niciodată poker pe dezbrăcate. Chiar dacă aş juca – eventual, cu iubitul meu – tot nu aş spune cuiva.”, GINA PISTOL

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *