ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bote SARE în APĂRAREA Antoniei: „Alex Velea nu se mai înţelegea de mult cu Ana”

Avatar

Publicat

pe

Designerul îi ia apărarea Antoniei, în urma tuturor speculaţiilor făcute în presă, referitor la relaţia ei cu Alex Velea, dar şi a criticilor venite din partea fanilor la adresa artistei. Cătălin Botezatu e bărbatul care nu poate spune nimic rău despre o femeie datorită educaţiei şi principiilor de viaţă pe care le are. În situaţia de faţă, designerul vorbeşte despre Antonia în cunoştinţă de cauză, deoarece o cunoaşte de când a venit în ţară şi a început să lucreze pentru el.

Întrebat ce părere are despre telenovela Antonia-Alex Velea, Bote face câteva dezvăluiri şocante.

„Antonia nu a intervenit în viaţa familiei Velea în timp ce aceasta avea o căsnicie fericită. Alex şi Ana nu se mai înţelegeau. Din câte ştiu, Alex era separat de mult timp de soţia lui, lucru care nu era cunoscut. Dacă destinul a făcut ca Alex şi Antonia să se întâlnească şi să se placă, e altceva. Nu merită să stai lângă cineva cu care nu te înţelegi doar de ochii lumii, cum obişnuiesc unii”, a declarat Cătălin Botezatu pentru „ring”.

„Antonia nu avea nevoie de imagine”

Designerul a fost alături de Antonia şi a urmărit, pe parcursul ultimilor ani, ascensiunea ei muzicală. Astfel, designerul nu crede că Antonia a intrat în povestea cu Velea pentru imagine, aceasta fiind o strategie de marketing pe care, mai nou, mulţi artişti o aplică.

„Antonia e un nume mare în muzica românească. Ea nu a intrat în jocul cu Alex Velea pentru că avea nevoie de imagine. S-a întâmplat ceva. Ea este o mamă desăvârşită, îşi iubeşte fetiţa, e o artistă perfectă, iar viaţa de cuplu e doar o problemă personală. Deci nu poate nimeni să o catalogheze curvă sau dezbinatoare de familii, pentru că a intervenit într-o căsnicie care oricum nu mai funcţiona”, a spus Cătălin Botezatu.

Advertisement

„În afară de fostul soţ, Vincenzo, şi poate acum Alex Velea, Antonia nu a mai avut niciun iubit. Fiind toată ziua la concerte, uneori o poţi avea lângă tine pe regina reginelor, că nu mai ai chef de nimic. Ea are o relaţie bună cu fostul ei soţ, poate se vor împăca.”CĂTĂLIN BOTEZATU

„Copilul Antoniei e cel mai important. Maya locuieşte la familia Castellano, în Italia, iar de educaţia ei se ocupă, în permanenţă, nu mai puţin de şase femei.” CĂTĂLIN BOTEZATU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *