ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Florin Chilian, MĂRTURISIRI FINE despre .. NEVASTĂ

Avatar

Publicat

pe

Florin Chilian lanseaza astazi, de Ziua Indragostitilor, teaserul primului extras de single de pe noul album “Plansulrasul”. 
Aaaamin!… Pacatosilor care sunteti voi pacatosi… Voi indragostitilor care sunteti voi indragostiti. Care sunteti voi afurisiti asa de ziua indragostitilor… Si sa va vada nevestele cum va faceti de cap in ziua sfanta… Si daca nu va vad nevestele atunci sa vi le faceti neveste pe roabele Domnului de care sunteti voi indragostiti, afurisitilor care sunteti voi afurisiti.
Ca sa vedeti si voi cum este in sfanta institutie a casatoriei… Si sa suferiti si voi cum suferim si noi astia de am facut pasul ce-l mare. Pacatosilor care sunteti voi pacatosi… Amin!” – FLORIN CHILIAN – “Nevasta mea”
De  mentionat  ca  cel mai recent album al sau “Autistul – Nu-l mai goniti pe Brancusi” a fost premiat cu discul de aur si discul de platina pentru vanzarile sale de la data aparitiei – o reala performanta in conditiile in care piata romaneasca muzicala este la pamant, unul dintre motive, pe langa criza financiara ce a lovit toate domeniile, fiind si acela ca se promoveaza in exces muzica mult prea comerciala.
Florin Chilian se afla pe moment in discutii cu o casa de discuri pentru a semna albumul “Plansurasul” – proiect menit sa redea zambetul in aceste vremuri dificile. Artistul o sa cante astazi in premiera noul single “Nevasta mea” in cadrul concertului de Valentine’s Day la Beraria Bragadiru.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *