ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

EXCLUSIV! TOP NAȚIONAL: unde este cea mai ieftină benzină! Situația în fiecare județ

Vine iarna, vine Crăciunul și 2024, așa că e timpul pentru o radiografie pe toate planurile. Iar unul din planurile importante este cel economic.

Avatar

Publicat

pe

Vine iarna, vine Crăciunul și 2024, așa că e timpul pentru o radiografie pe toate planurile. Iar unul din planurile importante este cel economic.

Iar Ziarul Ring începe o analiză asupra celor mai importante aspect ale vieții noastre economice, un fapt important fiind prețurile. Da, prețurile ne mănâncă zilele, efectiv, căci cresc de la o zi la alta, parcă fără nicio limită.

Radiografii

Și vom face radiografii cu prețurile la alimente, la alimentele de bază, modul în care au evoluat prețurile în ultimii ani, cât costă acum, cât costă în fiecare județ. Vom continua cu facturile la utilități, prețuri la carburanți, dar și costurile cu vacanțele de vară, iarnă etc.

Iar prima oprire este prețul la carburanți, mai ales că vin ninsorile, ceea ce va genera o creștere a consumului. Și nu prea am ține mașinile pe dreapta. Iar Ziarul Ring a realizat o radiografie asupra prețurilor la litrul de benzină standard în toate județele României. Și vă prezentăm situație pe județ: în fiecare județ, la ce benzinărie găsim cel mai mic preț. Și, per ansamblu, vom vedea și unde este cea mai ieftină benzină din țară, in ce județ.

Cea mai ieftină benzină

Practic, am analizat prețurile din fiecare județ pentru a vedea unde este cea mai ieftină și cea mai scumpă benzină. Județ cu județ, ambele valori. Iar acum vă spunem unde e cea cu cel mai mic cost, cea mai ieftină.

Preșurile sunt valabile pentru data de 7 decembrie, deși ele nu se modifică chiar de la o zi la alta. Iar datele au fost culese de Ziarul Ring de la distribuitorii de carburanți din țară.

Advertisement

Bun, să trecem la date. Pe ansamblu, cea mai ieftină benzină o regăsim în Botoșani și Timiș, prețul fiind de 6.46 lei pe litru. La Socar. De altfel, la o privire simplă, vedem că la Socar găsim cea mai ieftină benzină.

Socar are cel mai mic preț la benzină și în județele: Dâmbovița, Bacău, Gorj, Iași, Arad, Bihor, Brașov, Olt, Argeș, Sibiu. În afara acestora, Petrom are cele mai mici prețuri în 18 județe, în cele mai multe împreună cu LukOil. Mol sau Rompetrol nu se regăsesc aproape deloc în acest top national.

Dar iată unde găsești cea mai ieftină benzină, situația pe fecare județ:

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *